Ψάχνονται για Ζίβκοβιτς οι «ερυθρόλευκοι»

Must Read

Την πόρτα της Μπενφίκα για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς χτύπησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μόλις έμαθαν ότι η ομάδα της Λισσαβώνας παραχωρεί τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, σύμφωνα με πληροφορίες, απευθύνθηκαν στους «Αετούς» και ρώτησαν για το καθεστώς της μεταγραφής. Ο 23χρονος κεντρικός χαφ και πλάγιος επιθετικός αρέσει στον Πέντρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ζίβκοβιτς με ετήσιο δανεισμό και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μπενφίκα είναι θετική για τον δανεισμό του Σέρβου, με την προϋπόθεση ότι ο παίκτης θα έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα που θα πάει, έτσι ώστε να εξελιχθεί. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν είναι ο μόνος που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Κρούση έκανε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και η Ρεν.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την αντίστοιχη των Λουζιτανών, αλλά και με τους ατζέντηδες που εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο Ζίβκοβιτς, αν και μόλις 23 χρόνων, έχει 177 συμμετοχές με την Μπενφίκα και νωρίτερα με την Παρτιζάν, με συγκομιδή 28 γκολ και 37 ασίστ.

Πέρα από τον διεθνή Σέρβο μεσοεπιθετικό, η πειραϊκή ΠΑΕ έχει δίαυλο επικοινωνίας με ομάδες και για άλλους παίκτες. Τόσο για ένα «οκταροδεκάρι» όσο για εξτρέμ και σέντερ φορ. Η ευρεία νίκη επί της Κράσνονταρ επιτρέπει στους Ερυθρόλευκους να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την ενίσχυση που επιθυμεί ο Μαρτίνς.

Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και αναλύσει τα δεδομένα για τους Μποσίλια, Μπενασέρ, Ρομπερτόνε, Μάουρι, Τρέχο, Τζιουλιάνο και δύο ακόμη παίκτες.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στην Ισπανία συντηρούν το ενδιαφέρον της Μαγιόρκα για τον Κούτρη και στη Σκωτία για αυτό της Σέλτικ για τον Ελαμπντελαουί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This