Η λογική μίλησε, η ελπίδα αναζωπυρώνεται στην ΑΕΚ

Must Read

Η ΑΕΚ και κατ΄επέκταση οι άνθρωποι που την περιτριγυρίζουν είναι πολύ ιδιαίτεροι. Δεν είναι τυχαίο το «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ». Φυσικά, αυτό ισχύει και στα καλά και στα άσχημα. Κι αυτή τη στιγμή, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τα πράγματα μόνο καλά δεν τα λες.
Η επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο δεν… βγήκε και η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να μη χαθεί η χρονιά και στην Ελλάδα, καθώς -εκτός θαύματος- η Ευρώπη πάει περίπατο. Η έλευση κάποιου σαν τον Ίλια Ίβιτς, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και δίνει μια άλλη ανάσα στην Ένωση που θα παλέψει ως το τέλος για ό,τι της αναλογεί. Ο Σέρβος είναι η ποδοσφαιρική λογική που έλειπε από την ΑΕΚ και παρότι ήρθε αργά, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.
Πριν από λίγο η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην Τραπεζούντα για την αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ για τα πλέι οφ του Europa League. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μετά το 1-3 από τους Τούρκους στον πρώτο αγώνα οι ελπίδες είναι ελάχιστες, αλλά τα πάντα είναι δυνατά. Με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, έναν άνθρωπο που έχει ζήσει όσο λίγοι την ΑΕΚ και τον Ίλια Ίβιτς μαζί στην Τουρκία οι παίκτες της ΑΕΚ θα βγουν με άλλο αέρα το “Μέντικαλ Παρκ”.
Τα αγωνιστικά αυτή τη στιγμή έχουν μικρή σημασία. Κάποια μεταγραφή θα γίνει πολύ δύσκολα, καθώς προέχει η εύρεση προπονητή. Με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος κλείνει το βράδυ του Σαββάτου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Ένωση δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε ανοικτά άλλωστε πως υπάρχει «το καλύτερο ρόστερ από τότε που επέστρεψα».
Μεγάλος στόχος του Ίλια Ίβιτς είναι ο νέος προπονητής να βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα στα Σπάτα, ώστε η ομάδα να εκμεταλλευτεί το κενό λόγω εθνικών ομάδων και να δουλέψει ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της αγωνιστικής εικόνας της.
Ο Ίβιτς είναι ένας άνθρωπος που μπορούν να ποντάρουν στην ΑΕΚ. Εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Για αυτό ταξίδεψε στην Τουρκία, ώστε να δώσει κάτι από την εμπειρία του στην ομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This