Στη Βουλή το σκάνδαλο με το «Σπίτι των Βαρέων Αθλημάτων» της Θεσσαλονίκης

Must Read

Στη Βουλή φθάνει η αποκάλυψη του newsbreak για το σκάνδαλο της αδιαφορίας της πολιτείας για το ακριβοπληρωμένο «Σπίτι των Βαρέων Αθλημάτων» το οποίο ολοκληρώθηκε το 2008, αλλά ουδέποτε λειτούργησε την ίδια ώρα που ο Πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Κουγιουμτσίδης κάτοικος της περιοχής προπονείται σε αίθουσα σχολείου!

Ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας κατέθεσε επερώτηση και με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει:

«Με ερώτηση που κατέθεσα προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στηρίζω το δίκαιο αίτημα του Παλαιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ευκαρπίας για την άμεση πλήρη αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου που υπάρχει ήδη στην περιοχή της Σταυρούπολης, γνωστού ως «Σπίτι της Πάλης».

Αν δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σύντομα, λόγω γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, συντάσσομαι απόλυτα με την πρόταση του αθλητικού συλλόγου και του Δήμου Παύλου Μελά, να ανακαινίσουν δύο διακριτούς χώρους του γυμναστηρίου και να καταστούν κατάλληλοι για τις προπονήσεις των νεαρών αθλητών.

Η πρόσφατη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ουγγαρία, από τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη, μας έκανε όλους υπερήφανους και δεν αφήνει περιθώρια για άλλες δικαιολογίες.

Το γεγονός ότι ο Πρωταθλητής μας έκανε τις προπονήσεις του σε έναν υπόγειο χώρο, νομίζω ότι δεν τιμά κανέναν.

Το «Σπίτι της Πάλης» πρέπει να λειτουργήσει και θα λειτουργήσει…!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This