Ψάχνουν διαιτητή για το ντέρμπι Παναθηναϊκού με ΑΕΚ – Ακυρώθηκε ο ορισμός Σιδηρόπουλου

Must Read

Είχαν δεν είχαν έκαναν άνω κάτω το πρωτάθλημα μόλις την 4η αγωνιστική. Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ έπειτα από επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο ακύρωσε τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ. Ήδη αναζητά ξένο διαιτητή εγνωσμένης αξίας να έρθει να διευθύνει τον αγώνα.

Δεν είναι εύκολο όμως με όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε εξέλιξη.

Ο Αρχιδιαιτητής δικαιολογήθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι όρισε Έλληνα διαιτητή για να δώσει μια ευκαιρία στους διαιτητές της χώρας, όμως από τη στιγμή που υπήρξαν αντιδράσεις ακυρώνει τον ορισμό και θα ορίζει μόνο ξένους στα ντέρμπι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.

Τι θα γίνει όμως, εάν δεν βρεθεί διαιτητής; Αυτό δεν θέλουν να το… σκέφτονται στην ΕΠΟ, αφού θεωρούν ότι το ντέρμπι πρέπει να γίνει κανονικά.

Από την πλευρά της εκπρόσωπος της ΑΕΚ, ο Αλέξης Αλεξίου, εμφανίστηκε στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και τόνισε ότι ο σύλλογος δεν έχει καμμιά σχέση με την υπόθεση Σιδηρόπουλου:

«Θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ για το θέμα με τον διαιτητή του αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό και να σας πω πως είναι αδιανόητο να βρίσκομαι εδώ και να εισπράττω μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει προκαλέσει το θέμα Σιδηρόπουλου. Η ΑΕΚ δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα αυτό. Η ΑΕΚ προφανώς και είναι υπέρ των ξένων διαιτητών και δεν μπορεί να βρίσκεται σε θέση που να πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Αντίθετα η ΑΕΚ είναι στη θέση να απαιτεί εξηγήσεις. Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως διέρρευσε κάτι τέτοιο και μάλιστα με στοχοποίηση της ΑΕΚ κι ότι αυτή η διαρροή βρέθηκε σε Μέσο ιδιοκτησίας του αντιπάλου της. Δεν έχει καμιά λογική. Κι αυτό το πράγμα πρέπει να το χρεωθεί η ΑΕΚ; Είναι απίστευτα πράγματα. Τι θέμα μπορεί να είχε η ΑΕΚ; Δε μιλήσαμε ποτέ για τη διαιτησία, δεν κάναμε ποτέ bullying, ενώ κατά την άποψη μου έχουμε υποστεί τα πάνδεινα κι από Έλληνες κι από ξένους διαιτητές. Για να το ξεκαθαρίσουμε δε τίθεται κανένα θέμα για την ΑΕΚ. Έχουμε σαφή τοποθέτηση υπέρ των ξένων, μέχρι να φτιάξουν τουλάχιστον  τα πράγματα. Το πρωτάθλημα κύριε Μαρινάκη έπρεπε να αρχίσει, το κενό τώρα πρέπει να καλυφθεί και ο κ. Μπένετ άμεσα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Σιδηρόπουλου και δεν πρέπει ούτε καν να συζητείται το ενδεχόμενο αναβολής. Διάβασα στη διάρκεια της διακοπής της συνεδρίασης όσα γράφουν τα σάιτ κι έφριξα… Δεν μπορεί να υπάρχουν μομφές και υπόνοιες κατά της ΑΕΚ  και να ξεσηκώνουν τον κόσμο εν όψει του αγώνα της Κυριακής με αυτόν τον τρόπο. Το θεωρώ αδιανόητο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This