Δύο πέναλτι έκριναν το ντέρμπι στη Λεωφόρο, 2-1 ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ

Must Read

Με δύο πέναλτι ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή, «γύρισε» το ντέρμπι στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ (2-1) που είχε προηγηθεί με τον Πινέδα στο 36′.

Στην Ένωση έχουν παράπονα από τη διαιτησία, ειδικά με τον διαιτητή VAR θεωρώντας τις αποφάσεις για την «εσχάτη των ποινών» τουλάχιστον αυστηρές. Έχουν παράπονα και από τον Βούλγαρο διαιτητή που δεν πήγε να δει τις επίμαχες φάσεις για να διαμορφώσει ο ίδιος άποψη.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το ματς, έχασε ευκαιρίες με τον Σπόραρ (5′) όταν ο Στάνκοβιτς έδιωξε με τα πόδια και λίγο αργόετερα με τον Παλάσιος από έξοχο κλέψιμο του Τσέριν.

Η ΑΕΚ όμως ήταν αυτή που έφθασε πρώτη στο γκολ όταν από λάθος του Ρούμπεν, ο Πινέδα με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (36′).

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο ματς όταν από εκτέλεση κόρνερ του Τσεριν ο Σπόραρ διεκδίκησε την μπάλα, πήρε την κεφαλιά κι ο Χατζισαφί την σταμάτησε με το χέρι! Ο Αϊτόρ το εκτέλεσε και ισοφάρισε.

Η ανατροπή έγινε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Λιβάϊ Γκαρσία έχασαε την μπάλα από τον Γκάνεα, τον ανέτρεψε στα όρια της μεγάλης περιοχής. Πάλι μέσω VAR υποδείχτηκε πέναλτι που αξιοποίησε ο Σπόραρ (2-1).

Η ΑΕΚ πίεσε στην επανάληψη, ο Αραούχο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 72′. Κι ο Παναθηναϊκός είχε τις δικές του ευκαιρίες με δύο δοκάρια (61′ Αϊτόρ και 85′ Παλάσιος).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα, Κουρμπέλης (74’ Βέρμπιτς), Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος (92’ Βαγιαννίδης), Σπόραρ (78’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (78’ Μπερνάρ).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα / 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (58’ Μοχαμάντι), Γιόνσον (57’ Μάνταλος), Σιμάνσκι (57’ Αμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (58’ Ελίασον), Αραούχο (77’ Φαν Βέερτ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This