ΣΟΚ! Κίνδυνος αποβολής της Μάν. Σίτι από την Πρέμιερ

Must Read

Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, ακόμα και να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία μετά τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε ο συνεταιρισμός των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας.

Όπως ανακοίνωσε η Πρέμιερ Λιγκ ο σύλλογος του Μάντσεστερ, ιδοκτησίας οικογένειας που έχει στενές σχέσεις με τη βαισλική οικογένεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρέθηκε ένοχη για περισσότερες από εκατό οικονομικές παραβάσεις για εννέα σεζόν, από το 2009 έως το 2018.

Η έρευνα ξεκίνησε το 2018 και ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, ενώ σήμερα Δευτέρα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματά της.

Πριν ένα μήνα το γερμανικό «Σπίγκελ» είχε αποκαλύψει κάποια από τα ευρήματα της έρευνας που αφορούσαν παράνομες πληρωμές σε παίκτες κάτω των 18 χρόνων, «φουσκωμένες» χορηγικές συμφωνίες και κρυφές πληρωμές συμβολαίων.

Και η ΟΥΕΦΑ, το 2020 είχε διαπιστώσει παραβάσεις στα οικονομικά του συλλόγου. Τότε μάλιστα είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά λίγους μήνες αργότερα, μετά από προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) ο σύλλογος πέτυχε να ακυρωθεί η αρχική ποινή λόγω παραγραφής.

Το κακό για την Μάντεστερ Σίτι είναι ότι στην Πρέμιερ δεν υπάρχει παραγραφή για τις οικονομικές παραβάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Ο σεΐχης Μανσούρ μπιν Ζαγέντ μπιν Σουλτάν αλ-Ναχιάν είναι, ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι επίσης αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και μέλος της άρχουσας οικογένειας του Άμπου Ντάμπι. Η εταιρεία του μετέχει σε άλλες δέκα ποδοσφαιρικές ομάδες με πλειοψηφικό ή μειοψηφικό πακέτο από την Ιταλία και την Αυστραλία έως την Ουρουγουάη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This