Μαρτίνς: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία με την Μπάγερν!»

Must Read

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου Μπάγερν στο Μόναχο, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του Champions League, το βράδυ της Τετάρτης 06/11 (19:55), και ο Πέδρο Μαρτίνς, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες, αλλά και στις προκλήσεις της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΓΕΡΝ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «Ερυθρόλευκων»:
Τι περιμένει από την αλλαγή προπονητή
«Στην πραγματικότητα δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Ο καινούριος προπονητής δεν είχε πολύ χρόνο για να κάνει αλλαγές. Ίσως υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, ίσως στο σύστημα, αλλά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ενδεκάδα. Η φιλοσοφία πιστεύω θα είναι ίδια».

Το αποτέλεσμα με το οποίο θα είναι ευχαριστημένος
«Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. κανείς δεν είναι ικανοποιημένος όταν χάνει. Είχαμε πληρότητα και δώσαμε τα πάντα. Ελπίζουμε και αύριο να είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, παίζουμε εκτός έδρας, η Μπάγερν έχει αλλάξει προπονητή και θα πρέπει να είμαστε πολύ αποδοτικοί. Δεν δηλώνουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, γιατί χάσαμε».

Οι δηλώσεις των παικτών του και η αυτοπεποίθηση που βγάζει η ομάδα
«Αν δεν έχουμε εμείς αυτοπεποίθηση τότε ποιος θα έχει; Πιστεύουμε στον εαυτό μας, είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οι φιλοδοξίες μας είναι τεράστιες, θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο Allianz Arena. Θα πρέπει να παίξουμε με ψυχή, να έχουμε υπομονή & να εκμεταλλευτούμε τις καλές μας στιγμές. Σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια καλή απόδοση που είχαμε και στο πρώτο παιχνίδι».

Η ομάδα και το πλάνο του
«Πιστεύω πάρα πολύ στην ποιότητα του ρόστερ που έχουμε και όποιος είναι στην ομάδα έχει μεγάλη αξία. Επιλέγω πάντα τους κατάλληλους παίκτες για να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες του εκάστοτε παιχνιδιού. Η ενδεκάδα που θα παίξει θα είναι η καλύτερη δυνατή. Θα μπορούσα να σας πω και τώρα την ενδεκάδα, αλλά δεν θα το κάνω, επειδή στο Ρέντη υπάρχει μία σχέση εμπιστοσύνης και είναι ένα υγιές περιβάλλον και δεν θέλω να το χαλάσω αυτό».

Τι θα γίνει με τον Βαλμπουενά
«Είναι πολύ πιθανό να είναι μέρος του παιχνιδιού μας. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στη Ξάνθη δεν έπαιξε από την αρχή, γιατί δεν ήταν έτοιμος από φυσική κατάσταση. Είναι παίκτης με ποιότητα και πολύ καλός στις στημένες φάσεις. Τώρα, μετά από 3-4 προπονήσεις μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ καλά η φυσική του κατάσταση και η κατάσταση της υγείας του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This