Βρούτσης: «Το Καυτανζόγλειο θα γίνει το ΟΑΚΑ της Β. Ελλάδας»

Συνάντηση με Αγγελούδη

Must Read

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, είχε το πρωί στο Δημαρχείο της πόλης ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Η συνάντηση έγινε παρουσία της αντιδημάρχου Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, Κούλας Γιαννακίδου και του προέδρου της επιτροπής διοίκησης του Καυταντζογλείου, Ιωάννη Σωσσίδη. Τι ειπώθηκε από τον υπουργό για την οπαδική βία!

Ο Στέλιος Αγγελούδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια εκτενή συζήτηση με τον κ. Βρούτση. Έθεσα, λοιπόν, στον υπουργό τους προβληματισμούς μας για το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη αθλητικά είναι μια παραμελημένη πόλη όσον αφορά στις υποδομές, ενώ όσον αφορά στις δημοτικές υποδομές, υπήρξε διάθεση για να καλύψει αρκετά κενά».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στο πρότζεκτ «Αθλητισμός στη Θεσσαλονίκη», επισημαίνοντας: «Χρειάζεται να αυξήοουμε τους ρυθμούς και την ταχύτητα για να αποδώσουμε στη Θεσσαλονίκη τον αθλητισμό που της αξίζει. Θα στηρίξω τον Δήμο Θεσσαλονίκης, γιατί το αξίζει η πόλη και το αξίζει ο αθλητισμός της Θεσσαλονίκης. Θα κάνουμε άμεσα τρεις προγραμματικές συμβάσεις συνεργασίας με την στήριξη του υπουργείου Αθλητισμού. Ταυτόχρονα, το μεγάλο πρόγραμμα που στηρίζουμε ως υπουργείο και ζητώ και από τον Δήμο Θεσσαλονίκης να το στηρίξει είναι το ‘Αθλητισμός για όλους’, ώστε να βγάλουμε τους Θεσσαλονικείς από τα σπίτια τους και όλοι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο διεθνής ποδηλατικός γύρος θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη. Είναι μια διοργάνωση με μεγάλη αίγλη και παγκόσμια αποδοχή στην κοινότητα της ποδηλασίας. Στόχος μας είναι να δούμε ένα μεγάλο αθλητικό θέαμα και να γεμίσει η Θεσσαλονίκη ποδήλατα».

Αναφορικά με τις αθλητικές υποδομές της πόλης ο υπουργός, είπε: «Το κεφάλαιο μεγάλες ‘αθλητικές υποδομές’ της Θεσσαλονίκης, όπως το Καυτανζόγλειο και τα ΕΑΚ Θεσσαλονίκης είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Ήδη δόθηκαν οι πόροι και συνεπώς δεν είναι μια ευχή. Είμαστε αντιμέτωποι με το κομμάτι της γραφειοκρατίας για να γίνουν ξανά στολίδια έτσι όπως αξίζουν να είναι. Για παράδειγμα, το Καυτανζόγλειο το έχουμε ονειρευτεί να γίνει το ΟΑΚΑ της Βόρειας Ελλάδας και θα γίνει».

Νωρίτερα ο Γιάννης Βρούτσης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη και συζήτησαν για όσα αφορούν τον αθλητισμό στην ευρύτερη περιοχή. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στην ενεργειακή αναβάθμιση 5 εγκαταστάσεων και τόνισε ότι δεν θα ξαναϋπάρξει αθλητική εγκατάσταση που δεν θα είναι ασφαλής, ενώ διαμήνυσε πως ήταν η τελευταία φορά που παρατηρήθηκαν φαινόμενα βίας στον αθλητισμό, γιατί αυτά θα παταχθούν.

Δείτε αναλυτικά, τι ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This