Εμπνευσμένο σχέδιο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 από τον Δήμο Καλαμάτας

Θα βγουν σημαντικά συμπεράσματα για την Διπλωματία και τον Ελληνισμό

Must Read

Ο Δήμος Καλαμάτας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, έχει δημιουργήσει σειρά δράσεων με μόνιμο χαρακτήρα, που περιλαμβάνουν και εξωστρέφεια.

Με αυτό το σκεπτικό διοργανώνεται στην Καλαμάτα 15 και 16 Οκτωβρίου 2021 το 1ο Διεθνές FORUM Διπλωματίας Καλαμάτας με τίτλο: «Η Καλαμάτα (23 Μαρτίου 1821) πρώτη απελεύθερη Πόλη του επαναστατημένου Ελληνισμού μέσα από το πρίσμα της διεθνούς διπλωματίας: 200 χρόνια μετά».

Για το νόημα των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, δήλωσε:

«Στόχος μας να μαθαίνουν οι νεότεροι αλλά και να τιμήσουμε τους ήρωες του 1821 με όλους τους τρόπους. Η Καλαμάτα έγραψε όπως όλοι γνωρίζουμε την 1η σελίδα του Επαναστατημένου γένους, γι’ αυτό έχουμε σχεδιάσει και εκτελούμε σειρά εκδηλώσεων στις οποίες παίρνουν μέρος σημαντικοί επιστήμονες και προσωπικότητες απ’ όλους τους τομείς της Δημόσιας ζωής. Το κέντρο της δραστηριότητας μας τώρα έχει πέσει στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης από την οποία θα βγουν σημαντικά συμπεράσματα για την Διπλωματία και τον Ελληνισμό. Σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This