Το θεατρικό «Ποιος Σκότωσε τον Ουίλιαμ» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Must Read

Την κωμωδία «Ποιος Σκότωσε τον Ουίλιαμ» της Λίλιαν Δημητρακοπούλου ανεβάζει αυτή τη σεζόν η θεατρική ομάδα «Ελευθερίας Πράξεις» με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Η είσοδος στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο είναι ελεύθερη.

Σε διασκευή και σκηνοθεσία της Τασιλένας Βουδούρη, η παράσταση είναι μια κλειδαρότρυπα σε καταστάσεις που έχουν συμβεί, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν στη σκηνή και τα παρασκήνια των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων.

Οι πρώτες παραστάσεις ανεβαίνουν την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 21.00 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 18.00, στο θέατρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) με είσοδο, φυσικά, ελεύθερη για όλους. Αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων της σεζόν:

  • Δεκέμβριος 6, 8, 13, 14,
  • Ιανουάριος 10, 11, 12, 17, 19

Ώρες έναρξης Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00, Κυριακή στις 18.00. Στην παράσταση παίζουν: Μαλαμάτη Αλεξιάδου, Κατερίνα Γιαννατζόγλου, Κατερίνα Καρακώστα, Μαρούσα Παπαστάμου, Αντώνης Ρουσέλης, Βενετία Σταγκουράκη, Βασιλική Στέφου, Αμαλία Χαρικιοπούλου.

Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This