Αυτός είναι ο υποψήφιος βουλευτής που ασελγούσε στην ανήλικη

Must Read

Τα στοιχεία του καθάρματος που ασελγούσε κατά συρροή σε ανήλικο κορίτσι, το οποίο μάλιστα πήγαινε στον βιαστή του ο ίδιος ο πατέρας του, έδωσε στην δημοσιότητα σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω τύπος αφέθηκε ελεύθερος αφού η έφεση του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για υποψήφιο βουλευτή του κόμματος του απατεώνα Αρτέμη Σώρρα, του πατριδοκάπηλου Καραγκιόζη που εκτός από δολοφόνους γυναικών, τώρα έχει και παιδεραστές.

Το χρονικό της φρίκης

 

Στις 23/7/2019 συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή, πατέρας ο οποίος εξέδιδε τη 14χρονη κόρη του και ο αρτοποιός Π….., ο οποίος με το ανάλογο χρηματικό ποσό βίαζε τη 14χρονη εντός του καταστήματος. Τις επόμενες μέρες ο άθλιος νταβατζής πατέρας κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ο «νοικοκύρης» βιαστής αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη. Να σημειώσουμε πως ο Π….. είναι πολιτευτής του ακροδεξιού κόμματος του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This