Φρίκη! Γείτονες και συγγενείς οι δράστες της φονικής ληστείας στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας!

Έδεσαν και βασάνισαν τα γερόντια για να αρπάξουν 14.000 ευρώ

Must Read

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικές αρχές για να εξιχνιάσουν την φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, με θύμα έναν 91χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και δεμένος δίπλα από την επίσης δεμένη και ανήμπορη σύζυγό του.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έβαλαν στο κάδρο των υπόπτων τρεις γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού. Η 85χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι της δίπλα στον 91χρονο σύζυγό της που είχε ξεψυχήσει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου, φέρεται να κατονόμασε τους αδίστακτους κακοποιούς. Μάλιστα, δυο από αυτούς φέρονται να είναι γείτονες του ζευγαριού και ο τρίτος συγγενής των θυμάτων! Ήδη, ένας από τους δράστες φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν το κομπόδεμα, ύψους 14.000 ευρώ, που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε ότι έθαψαν τα χρήματα σε ένα χωράφι όπου οι αστυνομικοί ερευνούν από το πρωί για να τα εντοπίσουν!

Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να ισχυρίστηκε κυνικά ότι φίμωσαν τον άτυχο 91χρονο επειδή φώναζε και να παραδέχθηκε πως πίστεψαν πως είχαν πεθάνει και οι δυο ηλικιωμένοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This