Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο

Χειροπέδες πέρασαν στους δύο από τους τέσσερις υπόπτους που προσήγαγαν νωρίτερα οι άνδρες της Αστυνομίας για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού,Λευτέρη Αυγενάκη, στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για δύο άντρες, ηλικίας 31 και 35 ετών. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σήμερα το πρωί, είχαν προσαχθεί δύο νεαρά ζευγάρια.

«Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την Δημοκρατία»

Νωρίτερα ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε τονίσει πως η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. «Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται από τέτοιες συμπεριφορές. Παρά που υπέστην αυτό χθες, δεν κάμπτομαι ούτε κάνω δεύτερες σκέψεις», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης και σημείωσε πως «όλος ο κόσμος, όλο το υγιές κομμάτι της κοινωνίας που βλέπει τέτοιου είδους αντιδράσεις κάθε άλλο παρά τρομοκρατείται ή κάνει δεύτερες σκέψεις».

O υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως «είμαστε εδώ να υπηρετήσουμε την Δημοκρατία, στηρίζοντας τους θεσμούς της χώρας. Δεν θα πέσουμε στο επίπεδό τους. Δεν είμαστε κατσαπλιάδες ούτε θα γίνουμε, όσο και αν αυτοί το επιθυμούν. Ούτε θα μας στείλουν στο βούρκο ή τη μαυρίλα από τη μπογιά που πετούν, όσο και αν το επιθυμούν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ