Ύποπτος για την επίθεση με καυστικό υγρό ένας άνδρας από το παρελθόν της 25χρονης εγκύου

Λύνουν τον «γρίφο» της επίθεσης - Γιατί πιστεύουν ότι η 25χρονη δεν έχει πει όλη την αλήθεια

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η επίθεση με καυστικό υγρό σε μια 25χρονη γυναίκα που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η επίθεση που θύμισε την συγκλονιστική υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, σε ερημική περιοχή της Κυψέλης.

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνά την υπόθεση και έλαβε κατάθεση χθες το απόγευμα από τη νεαρή γυναίκα που νοσηλεύται με εγκαύματα στο πρόσωπο, έχει μπει ένας παλιός γνώριμος της εγκύου. Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος δεν ανήκει στο οικογενειακό της περιβάλλον και δεν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη της 25χρονης. Οι αρχές εκτιμούν ότι η νεαρή γυναίκα η οποία περιέγραψε ότι ο δράστης της επιτέθηκε ξαφνικά ενώ έκανε βόλτα στην περιοχή Αγία Κυριακή στην Κυψέλη, δεν έχει πει όλη την αλήθεια.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών, είναι ιδιαίτερα ύποπτο το γεγονός ότι η έγκυος βγήκε τόσο αργά το βράδυ για να κάνει βόλτα όπως είπε, ενώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και εικάζουν ότι πιθανότατα να βγήκε γιατί είχε κάποιο ραντεβού. Μάλιστα η περιοχή που έγινε η επίθεση βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι που μένει η 25χρονη γυναίκα με τον σύντροφό της.

Οι αστυνομικές αρχές αναμένουν την επιβεβαίωση ορισμένων στοιχείων προκειμένου να προχωρήσουν σε σύλληψη του υπόπτου.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση υγείας της νεαρής γυναίκας είναι καλή και αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός σήμερα ή αύριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This