Ο πιλότος δεν ομολογεί ότι σκότωσε την Καρολάιν – Συντριπτικά τα στοιχεία – Τι θα γίνει με το ένταλμα σύλληψης (video)

Must Read

Δείτε επίσης: «Εγώ σκότωσα την Καρολάιν!» – Ομολόγησε ο πιλότος ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του στη μεζονέτα

Η Καρολάιν έψαχνε ξενοδοχεία για να φύγει από τη μεζονέτα με το μωρό της – Τα στοιχεία που «δείχνουν» τον σύζυγό της ως δολοφόνο είναι αδιάσειστα

Σοκαρισμένη η κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις που δείχνουν ως βασικό ύποπτο για την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν, τον ίδιο της τον σύζυγο. Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται από το πρωί στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου καλείται να απαντήσει στα αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν εκείνον ως δράστη της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος δεν έχει «λυγίσει» στα ερωτήματα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. παρά το γεγονός ότι οι απαντήσεις που δίνει για το φρικιαστικό βράδυ στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά, δεν είναι καθόλου πειστικές.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, αφού τα στοιχεία που τον καθιστούν ως ύποπτο για τον φόνο της γυναίκας του είναι συντριπτικά.

Αρχικά, το smartwatch που φορούσε η Καρολάιν έδειξε ότι η νεαρή γυναίκα σταμάτησε να έχει παλμούς πολύ νωρίτερα από τον χρόνο που ο πιλότος κατέθεσε ότι δέχτηκαν ληστρική επίθεση. Αρκετή ώρα νωρίτερα από το χρονικό διάστημα που ο 32χρονος κατέθεσε ότι οι ληστές μπήκαν στο σπίτι τους, αφαιρέθηκε και η κάρτα μνήμης από τις κάμερες όπως αποδείχτηκε μετά από έρευνα στο καταγραφικό. Επιπλέον, η εφαρμογή που είχε στο κινητό του ο Αναγνωστόπουλος για να μετράει βήματα, έδειξε ότι το διάστημα που ισχυρίστηκε ότι δέχτηκαν την επίθεση, ο ίδιος περπατούσε.

Οι αρχές εστίασαν και στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Καρολάιν στον σύζυγό της καθώς παρουσίαζαν ότι το ζευγάρι είχε διαπληκτισμούς. Μάλιστα, μετά από έρευνα στο ιστορικό αναζητήσεων του κινητού της 20χρονης, διαπιστώθηκε ότι η ίδια έψαχνε για ξενοδοχεία στην Αττική, προκειμένου να φύγει από τη μεζονέτα μαζί με το μωρό της.

Στο κάδρο των ερευνών μπήκε και η υπόθεση ληστείας στο σπίτι του εκπαιδευτή του Αγναγνωστόπουλου η οποία έμοιαζε να έχει κοινά σημεία με αυτά που ισχυριζόταν ότι έζησε ο πιλότος με την Καρολάιν. Όπως αποδείχτηκε όμως δεν υπήρχε καμία σύνδεση. 

Γλυκά Νερά

Με έκτακτη ανακοίνωση οι εκπρόσωποι Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. τόνισαν το απόγευμα της Πέμπτης ότι τα στοιχεία που προέκυψαν τους οδήγησαν επειγόντως στην Αλόννησο όπου η οικογένεια της 20χρονης τελούσε τρισάγιο για τη μνήμη της και έφεραν τον 32χρονο πιλότος στην Αθήνα με ελικόπτερο: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο».

https://www.youtube.com/watch?v=OhFa98CEywY

Σε όλα τα παραπάνω, ο πιλότος δεν δίνει πειστικές απαντήσεις στους αξιωματικούς και όπως φαίνεται μέχρι τώρα, δεν ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε την σύζυγό του. Οι αρχές ερευνούν την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, βασιζόμενοι στα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, το οποίο μπορεί να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

https://www.youtube.com/watch?v=ZuQ9BKFoPZM

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This