Νεαρός διαρρήκτης ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου γιαγιάκα στη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του

Must Read

Μέχρι θανάτου ξυλοκόπησε μια 88χρονη γιαγιάκα ένας 20χρονος διαρρήκτης μέσα στο σπίτι της, τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου τον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.   

Ο δράστης, ο οποίος, όπως αναφέρει το thestival.gr, μπήκε στο σπίτι από την πίσω πλευρά για να μη γίνει αντιληπτός, αλλά, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την ηλικιωμένη γυναίκα, άρχισε να τη χτυπά αλύπητα, προκειμένου να τού αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της. Ως αποτέλεσμα, η 88χρονη, μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα έπεσε αναίσθητη.

Η γυναίκα εντοπίστηκε το επόμενο πρωί από την οικιακή της βοηθό χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και κατέληξε το πρωί του Σαββάτου.

Κάμερες ασφαλείας και αποτυπώματα τον «πρόδωσαν»

Την υπόθεση ανέλαβαν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Συνέλεξαν υλικό από κάμερες ασφαλείας από τη περιοχή, στο οποίο εντοπίστηκε ο 20χρονος να κυκλοφορεί κοντά στο σπίτι της ηλικιωμένης, λίγη ώρα μετά το συμβάν. Παράλληλα, μέσα στο σπίτι της εντοπίστηκε αποτύπωμα του δράστη, ενώ υπήρχε και μαρτυρία γείτονα, που «έδειξε» τον 20χρονο ως τον δράστη της διάρρηξης. Έτσι, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του.

Ο δράστης κλήθηκε από την ΕΛΑΣ για κατάθεση και εκεί ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα δε με τα όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, όταν η 88χρονη σωριάστηκε λιπόθυμη, εκείνος τράπηκε σε φυγή, χωρίς, τελικά, να πάρει κάτι. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This