Τσακώθηκαν και του άνοιξε το κεφάλι με τσεκούρι! Σε κρίσιμη κατάσταση ο 30χρονος

O δράστης τράπηκε σε φυγή

Must Read

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν στην περιοχή Μόδι του δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, όταν δυο αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια για οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow, οι ομοεθνείς αλλοδαποί που εργάζονται σε αγροτικές καλλιέργειες, τσακώθηκαν το πρωί της Πέμπτης για οικονομικές διαφορές, με αποτέλεσμα ο ένας να αρπάξει ένα τσεκούρι και να επιτεθεί στον άλλον. Αφού τον χτύπησε με μένος και του άνοιξε το κεφάλι, ο δράστης άφησε τον ομοεθνή του σε μια λίμνη αίματος και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς σύμφωνα με πηγές μετά από το χτύπημα με τσεκούρι, έχει αφαιρεθεί κομμάτι από το κρανίο του. Επιπλέον στο σώμα του φέρεται να έχει σημάδια από μαχαιριές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This