Σε σοκ ο Μάνος Δασκαλάκης – Έμαθε ότι η Ρούλα έψαχνε μπράβους να τον τσακίσουν στο ξύλο

Πήρε την κεταμίνη από μεταφορά που έκανε ο Μάνος για λογαριασμό εταιρείας με κτηνιατρικά προϊόντα;

Must Read

Παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν πεπεισμένος για την αθωότητα της συζύγου του και γινόταν έξαλλος με τα δημοσιεύματα που την φωτογράφιζαν ως υπεύθυνη για τους θανάτους των τριών παιδιών τους, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται ότι πλέον περνά στην άλλη πλευρά και στρέφεται κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, κάνοντας λόγο για αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή της.

Μετά την αποκάλυψη που ταρακούνησε τον πατέρα των 3 κοριτσιών, ότι στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας βρέθηκε υπερβολική ποσότητα κεταμίνης, μια ουσία την οποία δεν χορήγησαν οι γιατροί, ο Μάνος σοκαρισμένος πληροφορήθηκε ότι η Ρούλα αναζητούσε μπράβους που θα τον ξυλοκοπούσαν.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί του, ο 30χρονος δήλωσε ότι έχει «παγώσει» μετά από αυτή την αποκάλυψη και ότι σε καμία περίπτωση δεν την θεωρούσε ικανή να θέλει να κάνει κακό στα παιδιά της αλλά και στον ίδιο. Ο Μάνος βλέπει πλέον μια άλλη πλευρά της συζύγου του, την οποία δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί όπως λέει.

«Δεν είχα αντιληφθεί ότι εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Δεν είχα σχετικές εικόνες», δήλωσε στην εκπομπή Live News και σημείωσε ότι παραπλανήθηκε. Ο ίδιος θέλει πλέον να μάθει όλη την αλήθεια. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα του έχουν μεταφερθεί, η Ρούλα η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη ρωτά επίμονα «πού είναι και τι κάνει ο Μάνος», χωρίς να εστιάζει στα παιδιά που έχασε και τις αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατό τους.

Πήρε την κεταμίνη από μεταφορά που έκανε ο Μάνος

Σύμφωνα με τον 30χρονο, το tablet το οποίο η Ρούλα έθαψε μαζί με την 9χρονη κόρη τους, δεν θα περιέχει σημαντικά στοιχεία και αναζητήσεις, όπως ο ίδιος εκτιμά, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να εξεταστεί. Όπως παραδέχεται, ο ίδιος έκανε μεταφορές για λογαριασμό φαρμακευτικής εταιρείας και εταιρείας με κτηνιατρικά προϊόντα, ωστόσο θεωρεί απίθανο η Ρούλα να προμηθεύτηκε  την κεταμίνη από κάποια μεταφορά που έκανε ο ίδιος. Μάλιστα πρόσθεσε, ότι η σύζυγός του συνήθιζε να αγοράζει φαρμακευτικά προϊόντα από το διαδίκτυο.

Ταυτόχρονα, οι έρευνες των αρχών για την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι το μωρό βρέθηκε νεκρό στις 21 Μαρτίου 2021, λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό του ζευγαριού και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως, αφότου ο Δασκαλάκης έπιασε τη Ρούλα επ’αυτοφόρω να τον απατά μέσα στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς. Ο ίδιος τότε είχε φύγει από το σπίτι και η Ρούλα τον απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Τι θα υποστηρίξει η Δήμητρα Πισπιρίγκου για το βράδυ που πέθανε η Ίριδα

Ο θάνατος του μωρού αποδόθηκε σε αγενεσία φλεβόκομβου, ωστόσο οι ιατροδικαστές επανεξετάζουν τα αίτια θανάτου. Το 6 μηνών κοριτσάκι εντόπισε νεκρό η θεία του, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία αναμένεται να κληθεί για κατάθεση. Όπως υποστήριξε η Ρούλα, το μωρό ξύπνησε στις 7 το πρωί εκείνης της ημέρας, έκλαψε λίγο και τότε εκείνη πήγε και του έδωσε την πιπίλα του. Η ίδια γύρισε στο κρεβάτι της. Στις 11:30 η αδερφή της το βρήκε νεκρό στην κούνια του, ενώ δίπλα του είχε ένα ματωμένο πανάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αδερφή της Ρούλας θα παρουσιάσει ως άλλοθι ότι η ίδια ξύπνησε εκείνη τη στιγμή που το μωρό έκλαψε και ότι άνοιξε το κινητό της. Η ίδια θα πει μάλιστα ότι η αδερφή της επέστρεψε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα μπορούσε να το σκοτώσει.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This