Άγρια δολοφονία στην Χίο: Οι προσωπικές διαφωνίες «όπλισαν» το χέρι του δράστη

Ο δράστης θεωρούσε πως το θύμα ενοχλούσε την σύντροφό του

Must Read

«Μουδιασμένοι» είναι οι κάτοικοι της Χίου από το άγριο φονικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα, σε μαγαζί στο χωριό Λιθί, με θύμα έναν 40χρονο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 03:30, σε κατάστημα εστίασης, όπου θύτης και θύμα διασκέδαζαν σε διαφορετικές παρέες. Οι δυό τους γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν επιχείρησης στην περιοχή.

Ωστόσο, ο 25χρονος θύτης, θεώρησε ότι το θύμα, Χρ. Αλ., κοιτούσε και ενοχλούσε την σύντροφό του. Το γεγονός αυτό «όπλισε» το χέρι του και μέσα σε δευτερόλεπτα άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο στήθος. Λίγο αργότερα ο 40χρονος κατέληξε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, που πέρασαν χειροπέδες στον 25χρονο δράστη, ο οποίος αυτήν την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια Χίου, ενώ η σορός του θύματος  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This