Πού κρύβεται ο Πακιστανός που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέττα – «Της είχα πει να ξεκόψει» λέει ο πατέρας της

Τον φυγάδευσαν φίλοι και συγγενείς του - Δεν αποκλείεται να παραδοθεί μέσα στη μέρα

Must Read

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τρίτη μέσα σε λίγες ημέρες γυναικοκτονία, με θύμα ένα 17χρονο κορίτσι στο Περιστέρι που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του συντρόφου της, Πακιστανικής καταγωγής.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, «χτενίζοντας» το κέντρο της Αθήνας, ενώ την ίδια ώρα έχει σημάνει συναγερμός μετά την πληροφορία ότι ο ίδιος θα επιχειρούσε να διαφύγει εκτός Ελλάδας.

Το ανήλικο κορίτσι που έδωσε μάχη για τη ζωή του βρέθηκε νεκρό και ημίγυμνο στο κρεβάτι του, ενώ προηγουμένως είχε συναντηθεί στο σπίτι της με τον Πακιστανό τον οποίο μάλιστα φιλοξενούσε, με αποτέλεσμα να καυγαδίζει συχνά με τη μητέρα της, η οποία διαφωνούσε. Οι ιατροδικαστές συμπέραναν ότι η 17χρονη βρήκε ασφυκτικό θάνατο, καθώς ο δολοφόνος έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο της Νικολέττας και πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, αποφράσσοντας τις αναπνευστικές οδούς.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 17χρονης, ο οποίος ζει στη Βέροια, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε τόσο άδικα το αγγελούδι του. Ο ίδιος σημειώνει ότι δεν είχε αντιληφθεί τι ζούσε η κόρη του με τον 30χρονο, ωστόσο ο ίδιος είχε εκφράσει την διαφωνία του με αυτόν τον δεσμό και της έλεγε να χωρίσει.

«Της είχα πει να ξεκόψει»

«Εγώ μια φορά τον είχα δει αυτόν. Δεν μου είχε αφήσει κάποια εντύπωση, γιατί έτσι και αλλιώς της είχα πει να ξεκόψει. Και από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και από αυτή τη ράτσα γενικά», είπε κ. Καρολίδης μιλώντας στο protothema.gr. Επιπλέον, ο ίδιος σημειώνει ότι άκουγε τη Νικολέττα χαρούμενη κάθε φορά που μιλούσε μαζί της.

«Πριν μια εβδομάδα είχαμε μιλήσει. Δεν μιλάμε συνέχεια γιατί μένω μακριά αλλά δεν μου είχε πει κάτι ούτε είχα καταλάβει κάτι. Εμένα μου έλεγε πως περνάει καλά και είναι χαρούμενη. Η μάνα της που τη ζει καθημερινά θα ξέρει καλύτερα τι έκρυβε το παιδί» είπε.

Ο πατέρας περιμένει να συλληφθεί ο δράστης, ωστόσο όπως λέει τίποτα δεν θα φέρει πίσω το παιδί του. 

Που κρύβεται ο δράστης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Πακιστανός κρύβεται στα βόρεια προάστια της Αττικής και πρόσωπα από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν αποκλείεται να παραδοθεί μέσα στην ημέρα. Ο δράστης ο οποίος φαίνεται πολύ μικρότερος από την ηλικία του, θα υποστηρίξει στις αρχές ότι είχε έναν άγριο καυγά με την 17χρονη και ότι την έπνιξε εν βρασμώ ψυχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φίλοι και συγγενείς του, τον φυγάδευσαν στα βόρεια προάστια προκειμένου να κερδίσουν χρόνο.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στο Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για να μην βγει από τα σύνορα ο δράστης!











Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This