Ο Πακιστανός ομολόγησε έγκλημα μίσους: Θα συλληφθούν οι συνεργοί του;

Από τον μουλά εως τους φονταμενταλιστές που συχνωτίζονταν μαζί του.

Must Read

Ο Πακιστανός δολοφόνος της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας από το Περιστέρι ομολόγησε ότι διέπραξε έγκλημα μίσους. Την σκότωσε επειδή του ζήτησε να γίνει χριστιανός και – όπως ισχυρίζεται – μίλησε απαξιωτικά για τον Μωάμεθ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει συλληφθεί κανένας από όσους τον φυγάδευσαν, τον φιλοξένησαν και τον βοήθησαν να διαφύγει στα Σκόπια όπου και συνελήφθη. Ειδικά από τη στιγμή που οι αρχές διέρρεαν ότι βρισκόταν σε επαφή μαζί του για να παραδοθεί, σημαίνει πως ο Πακιστανός ρατσιστής δολοφόνος είχε συνεργούς. Που όμως παραμένουν ασύλληπτοι.

Η ομολογία του όμως ότι το έγκλημα του ήταν έγκλημα μίσους, πρέπει άμεσα να κινητοποιήσει τις αρχές ώστε να συλληφθούν όσοι τον ριζοσπαστικοποίησαν, από τον μουλά του τζαμιού όπου συχνάζει έως τους άλλους που συχνωτίζονταν μαζί του στα δήθεν «θρησκευτικά» του καθήκοντα.

Ένας ισλαμιστής τρομοκράτης, ένας ρατσιστής δολοφόνος δεν φυτρώνει, ούτε δρα μόνος του. Όσοι του ενστάλαξαν το ισλαμιστικό μισός είναι εξίσου υπεύθυνοι για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας και πρέπει να συλληφθούν για να λογοδοτήσουν.

Οι αρχές δεν το έχουν πράξει ακόμα. Ελπίζουμε να το κάνουν, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα δώσουν τροφή σε όσους ισχυρίζονται ότι το ελληνικό κράτος προβαίνει σε διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This