Αστυνομικός ανάμεσα στους επίδοξους βιαστές της 12χρονης! Παραμένει ασύλληπτος

Υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και διαπιστώθηκε ότι κανόνιζε ραντεβού με την 12χρονη

Must Read

Μετά την χθεσινή αποκάλυψη ότι ένας άνδρας παρουσιαζόταν ως αστυνομικός και έστελνε απειλητικά μηνύματα στην 12χρονη από τον Κολωνό ότι αν δεν δεχτεί να κάνει σεξ μαζί του δωρεάν τρεις φορές την εβδομάδα, θα την συλλάβει, έρχεται στο φως νέα πληροφορία για ένστολο ο οποίος έχει διαπιστωθεί ότι συνομιλούσε με το προφίλ που διαχειριζόταν ο Μίχος στο blindchat.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές έχουν εντοπίσει έναν αστυνομικό νεαρής ηλικίας, ο οποίος υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και συνομιλούσε με το προφίλ του ανήλικου κοριτσιού, κλείνοντας μαζί του ραντεβού για να το βιάσει. Ο δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι πρόκειται για διαφορετικό άτομο από εκείνο που απειλούσε την ανήλικη με χυδαίες εκφράσεις, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι θα την βιάσει μαζί με συναδέλφους του.

Ο αστυνομικός της ΓΑΔΑ παραμένει ασύλληπτος, με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει ότι αναμένεται είτε να δώσει έγγραφες εξηγήσεις είτε να καταθέσει αν και εφόσον του αποδοθούν κατηγορίες. Παρά το γεγονός ότι έχει διαπιστωθεί ότι κανόνισε ραντεβού με την ανήλικη, η περίπτωση του δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στο κατηγορητήριο.




Δείτε επίσης:

«Βόμβα»! Αστυνομικός στο κύκλωμα βιαστών της 12χρονης; «Είμαι ο Μιχάλης αστυνομικός και αν δεν μου…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This