«Θέλω να κάνουμε σεξ» έλεγε ο Ταγματάρχης στον 16χρονο – Διάλογοι που σοκάρουν

Επιτέθηκε στον ανήλικο και προσπάθησε να τον θωπεύσει

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού, από ταγματάρχη του Στρατού Ξηράς, ο οποίος συνελήφθη.

Το 16χρονο αγόρι βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο σε περιοχή του Χολαργού, όταν ο ένστολος ξεκίνησε να του μιλάει και να τον παρενοχλεί, ενώ δεν δίστασε να τους δείξει από το κινητό του φωτογραφίες στις οποίες ο ίδιος ήταν γυμνός!

Τρομαγμένο το αγόρι κατέβηκε από το λεωφορείο και κατευθύνθηκε προς τον χώρο όπου προπονείται στο άθλημα της πυγμαχίας. Ο εφιάλτης του όμως δεν τελείωσε εκεί. Ο διαστρεμμένος ταγματάρχης τον ακολούθησε και αφού τον πλησίασε, άρχισε να λέει στον ανήλικο χυδαίες εκφράσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr.

Ταγματάρχης: Θέλω να κάνουμε σεξ

16χρονος: Τί λες μωρέ… Φύγε από εδώ… Είμαι 16 ετών.

Ταγματάρχης: Και τι μ΄ αυτό…  Δεν πειράζει.

Όπως κατήγγειλε ο 16χρονος, παρά την άρνηση και την ενόχληση που έδειξε, ο 38χρονος εξακολουθούσε να τον παρενοχλεί και προσπάθησε να τον θωπεύσει. Το ανήλικο αγόρι αντέδρασε έντονα και τον έσπρωξε για να τον απομακρύνει.

Στη συνέχεια ο ταγματάρχης άρχισε να τρέχει, με τον 16χρονο να τον κυνηγάει. Αφού κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, ο θρασύδειλος ένστολος άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Ο 16χρονος είπε στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο από την ένταση, τι είχε συμβεί και αμέσως ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση.




Δείτε επίσης:

Συνελήφθη Ταγματάρχης για σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This