Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ηλικιωμένος σε οίκο ανοχής: «Το ρισκάρουμε, κάναμε υπομονή 3 μήνες» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι οίκοι ανοχής άνοιξαν τις πόρτες τους μετά από 2μιση μήνες για να υποδεχτούν ξανά τους πελάτες τους, όμως τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό είναι ιδιαίτερα αυστηρά και ίσως παράλογα, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Μεταξύ των κανόνων λειτουργίας είναι η χρήση μάσκας στον χώρο αναμονής, η τήρηση πελατολογίου, με το μικρό όνομα και το τηλέφωνο επικοινωνίας του πελάτη για να γίνει ιχνηλάτηση μετά από κρούσμα και η… απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων!

Εργαζόμενες μίλησαν στο Star κι ανέφεραν ότι αρκετοί πελάτες είναι επιφυλακτικοί, όμως την παράσταση έκλεψε ένας ηλικωμένος πελάτης που μιλώντας στον δημοσιογράφο ανέφερε ότι έκανε υπομονή τόσους μήνες και δεν γίνεται αλλιώς, θα το… ρισκάρει!

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα 32:37 :

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ