«Τα έσπασαν» στην παραλία μετά το κλείσιμο των κλαμπ στις 12 (video)

Must Read

Τα νυχτερινά μαγαζιά του Λαγανά έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως επιβάλλουν τα νέα μέτρα, όμως η διασκέδαση για τους νέους της περιοχής συνεχίστηκε αλλού, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ της Ζακύνθου.

Όπως μεταδίδει το zantereport.gr, μετά το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, ο κόσμος συνέχισε να διασκεδάζει μέχρι το πρωί στην παραλία του Λαγανά, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το site, φαίνεται το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκαν στο σημείο και συνέχισαν να πίνουν και να διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις, αγνοώντας πλήρως τα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας του Υπουργείου Υγείας.

Πέραν του συνωστισμού και της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατούσε στην παραλία του Λαγανά όσο βρισκόταν εκεί οι «γλεντζέδες», προβλημάτισε ιδιαίτερα και η κατάσταση στην οποία άφησαν την παραλία φεύγοντας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι λουόμενοι το πρωί αντίκρισαν μια άθλια κατάσταση με σκουπίδια και μπουκάλια, αρκετά από αυτά σπασμένα, με κίνδυνο να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Η κατάσταση αποτυπώνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το zantetimes.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=SZWngyAAlOk

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This