Ο κατηγορούμενος της δολοφονίας Μακρή λέει πως είναι αθώος – Τι είπε στην Βικτώρια Καρύδα

Must Read

Ο 28χρονος Βούλγαρος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτός είναι που έχει καταγραφεί από τις κάμερες στο σπίτι του 44χρονου επιχειρηματία στη Βούλα, να τον πυροβολεί την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Οι Αρχές έχουν χαρακτηρίσει τη δολοφονία του συζύγου του μοντέλου Βικτώριας Καρύδα και πατέρα δύο παιδιών, ως «συμβόλαιο θανάτου», φτάνοντας στη σύλληψη δυο ανδρών, του 28χρονου και του αδελφού του μετά από μήνες έρευνας.

Παρούσα και στη σημερινή ημέρα της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ήταν η κ.Καρύδα, η οποία άκουσε τον κατηγορούμενο να λέει: «Δεν έχουμε καμία σχέση με το έγκλημα, ούτε εγώ, ούτε ο αδελφός μου,  παρακαλώ πιστέψτε με… Έχω συμπόνια για εσάς και καταλαβαίνω. Τα ΜΜΕ με έχουν κάνει κάτι που δεν είμαι. πιστέψτε με, δεν έχω σχέση, δεν σκότωσα το σύζυγο σας, πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με κρίνει αθώο και θα γυρίσω πίσω στο παιδί μου που μου λείπει», για να σχολιάσει η νεαρή κοπέλα: «Και εμένα ο άνδρας μου».

Λίγο αργότερα, ακούστηκε στο δικαστήριο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του επιχειρηματία, μετά από αίτημα της υπεράσπισης, η οποία ήθελε να δείξει ότι ο δολοφόνος ήταν ένας. Η Βικτώρια Καρύδα ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα που στο βίντεο ακούγονταν οι οκτώ πυροβολισμοί, ένας γείτονας να φωνάζει βοήθεια και η πόρτα του αυτοκινήτου του δράστη να ανοίγει και να βάζει μπρος την μηχανή.

«Ακούστηκε για πρώτη φορά ηχητικό ντοκουμέντο. Ακούγονται πυροβολισμοί. Μετά ακούγεται το κλείσιμο της πόρτας. Ενισχύεται η άποψη ότι ο δράστης ήταν μόνος του», τόνισε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Στη συνέχεια, αφού εξιστόρησε τους λόγους της παρουσίας του στην Ελλάδα (επαγγελματικοί όπως είπε για να κάνει επιχείρηση και να φέρει τη γυναίκα του και το παιδί του στη χώρα μας), ο Βούλγαρος κατηγορούμενος κατέληξε λέγοντας: «Θα ήθελα να υπάρχει ένα ανοικτό μυαλό και μία ανοικτή καρδιά. Ποιος άνθρωπος με ένα νεογέννητο παιδάκι να κάνει ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα; Να ρισκάρει, να ρισκάρω τη δική μου ζωή και του παιδιού μου; Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι».

Η δίκη συνεχίζεται την Πέμπτη με την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου.

Δείτε ακόμα: Δολοφονία Μακρή: «Λύγισε» η Βικτώρια Καρύδα στην κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This