Διευθυντής ΜΕΘ Παπανικολάου: «Αυτή την στιγμή δεν πρέπει να γίνει καμία κουβέντα για άνοιγμα»

Πάγωσε το πλατό του Σκάι από αυτά που είπε ο γιατρός!

Must Read

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν οι εκτιμήσεις του Διευθυντή ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη, αναφορικά με την πορεία της πανδημίας και με την σφοδρή κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Καπραβέλος ήταν κάθετος σε ό,τι αφορά στην άρση του lockdown, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα δεν είναι έτοιμη να μπει ξανά στην κανονικότητα.

«Η διασπορά είναι πλέον στη διπλανή μας πόρτα. Αυτός που θα ανοίξει αν θα ανοίξει θα πρέπει να γνωρίζει ότι ανοίγει με κίνδυνο της ζωής του» είπε.

Παράλληλα περιέγραψε και την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου όλες οι κλινικές είναι γεμάτες. Υποστήριξε επίσης πως το δεύτερο κύμα ξέφυγε, και πως θα κρατήσει μέχρι τον Μάρτιο!

Καπραβέλος

«Αυτή την στιγμή δεν πρέπει να γίνει καμία κουβέντα για άνοιγμα»

«Βιώνουμε μια τραγική κατάσταση. Δεν έχουμε κρεβάτια εντατικής. Έχουμε φτιάξει έναν άλλο χώρο, σε βάρος άλλων ειδικοτήτων για να αντιμετωπίσουμε αυτό το κύμα, το οποίο μας ξέφυγε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής ΜΕΘ του Νοσοκομείο Παπανικολάου και συνέχισε τονίζοντας πως αυτή την στιγμή δεν πρέπει να γίνει καμία κουβέντα για άνοιγμα. «Από μένα και τη μαρτυρική Θεσσαλονίκη δεν θα ακούσετε ποτέ για άνοιγμα. Θα σας λέμε περιοριστικά μέτρα» είπε.

Μάλιστα προειδοποίησε πως αν δεν ληφθούν ουσιαστικά μέτρα πρόληψης, θα μιλάμε για εθνική τραγωδία! «Την πατήσαμε. Αν δε ληφθούν μέτρα θα είναι εθνική τραγωδία. Στις 25 Νοεμβρίου η Θεσσαλονίκη κατέγραψε πρωτιά με μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ανά 1 εκατ. πληθυσμό σε όλη την Ευρώπη» υπενθύμισε ο κ. Καπραβέλος και κατέληξε επισημαίνοντας τη σημασία της τήρησης των μέτρων. «Αν ανοίξουμε χωρίς μέτρα το 3ο κύμα θα είναι φοβερό. Ο ιός έχει φοβερή μεταδοτικότητα. Το εμβόλιο είναι η ελπίδα της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This