Απέραντη θλίψη στην Κομοτηνή για τον 50χρονο αστυνομικό που έχασε την μάχη από τον κορωνοϊό

Ο πρώτος αστυνομικός στη χώρα μας πέθανε από κορωνοϊό. Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Must Read

Σε απέραντη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Κομοτηνής με τον αδικοχαμένο αστυνομικό, ο οποίος έχασε την μάχη από τον θανατηφόρο ιό.

Δυστυχώς ο 50χρονος πατέρας δύο παιδιών, γίνεται ο πρώτος αστυνομικός στη χώρα μας που χάνει τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

Ο άτυχος αστυνομικός υπηρετούσε στο Τμήμα Σαπών στην Κομοτηνή. Ο ίδιος είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα της νόσου και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 27 Οκτωβρίου. Χωρίς να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, στις 3 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο της Κομοτηνής. Επειδή όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε, στις 12 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου δυστυχώς κατέληξε.

«Δυστυχώς, χάσαμε έναν συνάδελφο μας από κορωνοϊό. Υπηρετούσε στην Κομοτηνή. Ήταν 50 ετών. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του», ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Συγκλονίζουν τα λόγια των φίλων του.

Οι οικείοι του δεν μπορούν να πιστέψουν αυτήν την θλιβερή είδηση. Ο θρήνος επικρατεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους φίλους του άτυχου αστυνομικού να εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

«Μαύρη μέρα σήμερα για την αστυνομική μας οικογένεια στη Ροδόπη. Το πένθος μας βαρύ. Ο μόλις 50χρονος συνάδελφός μας υπέκυψε μετά από πολυήμερη μάχη με τον φονικό κορωνοϊό. Αναπλήρωτο το κενό στην οικογένεια και μεγάλος ο πόνος στις καρδιές μας».

«Δήμο μου, έφυγες τόσο νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων…Το χαμόγελό σου θα φωτίζει από σήμερα τον ουρανό…Εμείς τα αδέλφια σου, θα σε κρατάμε πάντα ζωντανό στις καρδιές και στο μυαλό μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους. Καλό παράδεισο αδελφέ».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος αστυνομικών Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, από την αρχή της πανδημίας η αστυνομία μετρά 1.000 κρούσματα, ενώ αυτή την ώρα τέσσερις αστυνομικοί παλεύουν με τον ιό σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This