Μαζεύουν κλειδιά και… λογαριασμούς στη Λάρισα για να τα στείλουν στον Άδωνι

Έξω φρενών οι εστιάτορες στη Λάρισα

Must Read

Μετά την συγκλονιστική επιστολή της Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης, που ανταπέδωσε την ειρωνία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για τους εστιάτορες, καταστηματάρχες στη Λάρισα συγκεντρώνουν τα κλειδιά των μαγαζιών τους.

Οι ντροπιαστικές δηλώσεις του Γεωργιάδη για τους επιχειρηματίες της εστίασης που βιώνουν την απόλυτη οικονομική καταστροφή, προκάλεσαν οργή όχι μόνο στους πολίτες αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης την παίρνω» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και μαζικών κινητοποιήσεων. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να «απαντήσουν» σε αντίστοιχο ύφος.  Στην Λάρισα και συγκεκριμέναστηνΠλατεία Ταχυδρομείου οι εστιάτορες έριξαν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους μέσα σε έναν κουβά και ετοιμάζονται να τα στείλουν «πεσκέσι» στο γραφείο του.

Κάποιος μάλιστα έριξε μέσα στον κουβά και έναν λογαριασμό ΔΕΗ τον οποίο αδυνατεί να πληρώσει αλλά είναι αναγκασμένος να ακούει το ρεσιτάλ παραμιλητού του υπουργού που όπως φαίνεται δεν υπολογίζει σε ποιους απευθύνεται και στη συνέχεια τρέχει να τα «μαζέψει».

Το χειρότερο όλων; Ως γνήσιος αλλαζόνας δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη από τους Έλληνες επιχειρηματίες που βλέπουν στα μαγαζιά τους να μπαίνει οριστικό λουκέτο.

Φωτογραφίες: larissanet.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This