Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας: Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά στο κομμάτι μεταξύ Αθήνας και Λάρισας

Ανοικτό το ενδεχόμενο η κυκλοφορία τους να απαγορευτεί και στην Πελοπόννησο

Must Read

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο κομμάτι ανάμεσα σε Αθήνα και Λάρισα, αποφασίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Πολιτική Προστασία.

Ειδικότερα, μετά το τέλος της σύσκεψης υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Νίκο Χαρδαλιά για την αποτίμηση της κατάστασης λόγω της επέλασης του χιονιά, που έφτασε και στην Αττική, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι, το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας στη Βόρεια Ελλάδα πέρασε και κατευθύνεται προς τις νοτιότερες περιοχές, γι’ αυτό αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να απαγορευτεί και στην Πελοπόννησο, αν οι συνθήκες το επιβάλουν. Το θέμα θα επανεξεταστεί και αύριο το πρωί σε νέα σύσκεψη

«Στόχος μας είναι να μείνουν ανοικτοί οι δρόμοι», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης και υπογράμμισε ότι θα παραμείνουν ανοικτοί. «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους κατοίκους της Αττικής, της Εύβοιας και της ευρύτερης περιοχής. Θα δοκιμαστούμε τις επόμενες ώρες, αλλά ο μηχανισμός είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός», σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όχι στην κυκλοφορία χωρίς σοβαρό λόγο

Όπως τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, όλος ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα στη Βόρεια Ελλάδα, όπου σε κάποιες περιπτώσεις τα φαινόμενα ήταν ακραία, ενώ είναι σε συναγερμό 24 ώρες το 24ωρο μέχρι να περάσει η κακοκαιρία. «Η επαγρύπνηση στην Πολιτική Προστασία είναι από λεπτό σε λεπτό για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε φαινόμενο» τόνισε περαιτέρω, προσθέτοντας ότι «είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία των πολιτών θα πάνε όλα καλά, και τους παρακαλούμε να μην κυκλοφορούν χωρίς σοβαρό λόγο. Όσοι κυκλοφορούν να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητα τους κα να είναι προσεκτικοί γιατί θα υπάρχει πολύς παγετός και κίνδυνος ατυχημάτων. Θα περάσει κι αυτό. Όλοι είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα».

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This