Η «εξέγερση» της γειτονιάς!

Χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους κατά της κυβέρνησης!

Must Read

Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, οικογένειες. Πρωτόγνωρες εικόνες σε πολλές γειτονιές της Ελλάδας σήμερα το απόγευμα, με μαζικές διαδηλώσεις που είχαν χρόνια να γίνουν, ίσως να μην έχουν γίνει και πότε. Μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όπου οι περισσότεροι φαίνεται να προσήλθαν αυθόρμητα.

Χωρίς να έχει γίνει κάποιο κάλεσμα κεντρικό, πολίτες στα μήκη και τα πλάτη της Αττικής και σε άλλες μεγάλες πόλεις εκτός Αττικής, βγήκαν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης και κατά της βίας.

Το ευχάριστο είναι ότι μέχρι αυτή τη στιγμή οι εκδηλώσεις είναι απολύτως ειρηνικές και δεν υπάρχει το παραμικρό επεισόδιο παρά τον όγκο και τον παλμό.

Γνωστοί – άγνωστοι και κουκουλοφόροι δεν έκαναν την εμφάνισή τους. Προφανώς γιατί το σύστημα δεν περίμενε ότι θα υπήρχε τέτοια προσέλευση του κόσμου σε κάθε γειτονιά.

Ηλιούπολη, Πετρούπολη, Νέα Ιωνία, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Εξάρχεια, Πάτρα, Θεσσαλονίκη.

Δείτε ενδεικτικά φωτογραφίες όπως της συλλέξαμε στο tag #Antireport στο Twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This