Κόκκινα χαλιά και κακαβιά διά χειρός Λαζάρου για τους VIP καλεσμένους

Οι vips καλεσμένοι που έρχονται για την εθνική γιορτή και η σπεσιαλιτέ διά χειρός Λαζάρου

Must Read

Με Νίκο Αλιάγα και Λευτέρη Λαζάρου θα γιορταστούν τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Κόκκινα χαλιά έχου ήδη στρωθεί σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν των καλεσμένων που θα γευτούν πιάτα με άρωμα Ελλάδας!

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Το χριστόψαρο του Λευτέρη Λαζάρου και ο κόκκινος «Αποσπερίτης» από τους Λειψούς, αλλά και η παρουσίαση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου από τον «διεθνή Μεσολογγίτη» παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα θα δώσουν τον τόνο στο εορταστικό αυτό διήμερο, που αρχίζει σήμερα το απόγευμα στην Εθνική Πινακοθήκη.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος με τη σύζυγό του, δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν με τη σύζυγό του Βλαντλένα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τη σύζυγό του Αντρη και η υπουργός Αμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί, η οποία θα εκπροσωπήσει τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, θα βρεθούν σήμερα, στις 18.00, στη νέα Εθνική Πινακοθήκη και αμέσως μετά θα παρατεθεί δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, διά χειρός Λευτέρη Λαζάρου.

Σαράντα πιάτα

Πρωτότυπα θαλασσινά θα απλωθούν σε περισσότερα από 40 διαφορετικά πιάτα, καλύπτοντας όλα τα γούστα των υψηλών προσκεκλημένων. Ως πρώτο πιάτο, ο Λαζάρου ετοίμασε ένα μπισκότο ζυμωμένο με μελάνι σουπιάς, κρέμα λευκού ταραμά και αβγά ψαριού. Ακολουθεί κακαβιά με πεσκανδρίτσα από την Εύβοια και λάδι Καλαμάτας, ενώ το δεύτερο πιάτο θα είναι ένας κιμάς γαρίδας σε ζωμό και φύλλο λάχανο με κρόκο Κοζάνης. Ενα λαχταριστό φιλέτο χριστόψαρου με πουρέ από χειμωνιάτικες ρίζες και ντοματίνια Κρήτης θα κλείσει το κυρίως γεύμα. Ολα θα συνοδεύονται με λευκές και ροζέ ελληνικές ετικέτες κρασιών. Το επιδόρπιο έχει σοκολάτα και μαστίχα Χίου με φιστίκια Αιγίνης, συνοδευόμενο με τον υπέροχο γλυκό «Αποσπερίτη» της Οινοποιίας Λειψών, ποικιλίας Φωκιανό. Γαστριμαργική μαγεία, εν ολίγοις…

Το πρωί της 25ης Μαρτίου θα γίνουν η πανηγυρική δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών και ύστερα η παρέλαση, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από τη δημόσια τηλεόραση και τα ιδιωτικά κανάλια σε περιγραφή του Νίκου Αλιάγα και της αρχισμηνία Σοφίας Κορμά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This