Εργασιακό νομοσχέδιο: 24ωρη απεργία και στο μετρό την Τετάρτη

Τα λεωφορεία θα κινηθούν 9 το πρωί με 9 το βράδυ

Must Read

Αργά το βράδυ της Δευτέρας αποφασίστηκε ότι την Τετάρτη 16 Ιουνίου, οπότε και «παραλύει» η χώρα, καθώς στη Βουλή αναμένεται να ψηφιστεί το εργασιακό νομοσχέδιο, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία και στο μετρό!

Την ίδια ημέρα τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 09:00 μέχρι τις 21:00, καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκήρυξε στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 π.μ. και από τις 9 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας, συμμετέχοντας στην στάση εργασίας του Ε.ΚΑ. κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από τις 20:00 ή νωρίτερα. Η στάση εργασίας δεν περιλαμβάνει τις 60 λεωφορειακές γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This