Οικιακή βοηθός στην Λάρισα κατήγγειλε…91χρονο για απόπειρα βιασμού!

Must Read

Άφωνους ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας Λάρισας άφησε η καταγγελία 50χρονης οικιακής βοηθού για απόπειρα βιασμού σε βάρος της από υπερήλικα!

Όλα άρχισαν να ξεδιπλώνονται το βράδυ της Τρίτης, όταν η 50χρονη Βολιώτισσα πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και ανέφερε ότι είχε πάει στο σπίτι του ηλικιωμένου σε χωριό της Λάρισας, για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός. Όμως, όπως πρόσθεσε στην συνέχεια, την ώρα που βρισκόταν η ίδια στο σπίτι και έκανε δουλειές, ο 91χρονος βγήκε από το μπάνιο γυμνός και έπεσε πάνω της, ενώ η ίδια τον απώθησε.

ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Η  γυναίκα ανέφερε ότι άμεσα έφυγε από το σπίτι του ηλικιωμένου, πήρε το λεωφορείο για Βόλο και προχθές το βράδυ κατάθεσε μήνυση σε βάρος του για απόπειρα βιασμού.

Η μήνυση κατατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ωστόσο με την υπόθεση ασχολείται το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, στην περιοχή του οποίου υπάγεται ο τόπος κατοικίας του υπερήλικα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνελήφθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This