Από θερμοπληξία και εξάντληση ο θάνατος της Βιολέτ στα Χανιά!

Must Read

Από θερμοπληξία και εξάντληση επήλθε τελικά ο θάνατος της 29χρονης Γαλλίδας, Βιολέτ Γκιγκανό, στα Χανιά.

Σε αυτό το συμπέρασμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, κατέληξε ο ιατροδικαστής Ρεθύμνου, Γιώργος Μυλωνάκης, μετά την νεκροψία νεκροτομή την οποία έκανε στην άτυχη τουρίστρια.
Η Βιολέτ εντοπίστηκε νεκρή από άντρες της ασφάλειας Χανίων, την περασμένη Πέμπτη μόλις ένα χιλιόμετρο από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητο της, στην παραλία του Κριού στην Παλαιόχωρα Χανίων. Όπως από την πρώτη στιγμή μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, από τα ευρήματα που είχαν στη διάθεσή τους, αλλά και από το σημείο και τη στάση που βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα. Την αρχική αυτή εκτίμηση ενίσχυσε και το γεγονός ότι το θερμός και τα μπουκάλια νερού και αναψυκτικού που είχε στο σακίδιο της η 29χρονη ήταν άδεια. Όπως όλα δείχνουν η άτυχη κοπέλα στην επιστροφή της από το Ελαφονήσι μέσω του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 έμεινε από νερό, και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την εξάντληση μετά από το πολύωρο περπάτημα, δεν άντεξε.

Προσπάθησε να κόψει δρόμο και αυτό ήταν το μοιραίο λάθος, καθώς βρέθηκε σε σημείο χωρίς μονοπάτι και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This