Στην Δεσφίνα και απέναντι από την Γέρμα τα πύρινα μέτωπα στην Ανατολική Μάνη

«Μπορώ να πω ότι έχει μειωθεί η ένταση της φωτιάς» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Must Read

Ενεργό παραμένει το πύρινο μέτωπο στην Ανατολική Μάνη της Λακωνίας, που καίει στην δύσβατη περιοχή της Δεσφίνας και απέναντι από την Γέρμα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης.

«Στην δύσβατη περιοχή της Δεσφίνας και απέναντι από την Γέρμα καίει ακόμα το μέτωπο της φωτιάς στο δήμο Ανατολικής Μάνης» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως το πρωί επιχείρησαν εναέρια πυροσβεστικά μέσα. «Μπορώ να πω ότι έχει μειωθεί η ένταση της φωτιάς, ενώ παράλληλα βρίσκονται στην περιοχή επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που δίνουν μάχη για την κατάσβεση» εξήγησε.

Μάλιστα, σημείωσε ότι ξεκινούν άμεσα το έργο τους οι επιτροπές για την καταγραφή των ζημιών. «Σε συνεννόηση με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και αφού πρώτα κάναμε την καταγραφή των αναγκών, θα αποσταλούν ζωοτροφές, διότι λόγω της φωτιάς έχουν καεί πολλά βοσκοτόπια» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This