Σοκ με εργατικό δυστύχημα στην Πάτρα: Κρυβόταν επειδή ήταν ανασφάλιστος και έπεσε στο κενό!

Υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λίγες μέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του

Must Read

Σοκαριστικό είναι το βίντεο με τον θανάσιμο τραυματισμό ανασφάλιστου εργάτη στην ΒΙΠΕ Πατρών, ο οποίος κρυβόταν από έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών που πραγματοποιούνταν στην επιχείρηση.

Ο άτυχος εργάτης κρυβόταν στην οροφή της βιομηχανικής μονάδας, στη φερετροποιία Neoplan House. Το βίντεο που αποκάλυψε το Ionian TV δείχνει τον 22χρονο αλλοδαπό να έχει πέσει από την οροφή. Ο εργάτης υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λίγες μέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Ακόμη 17 άλλοι εργάτες της συγκεκριμένης επιχείρησης κρύφτηκαν σε διάφορα σημεία κατά την ώρα του ελέγχου, καθώς ήταν επίσης ανασφάλιστοι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νεαρού καταγγέλλει ότι στο νοσοκομείο δηλώθηκε από τον εργοδότη του με το όνομα άλλου εργαζόμενου. Τις συγκεκριμένες καταγγελίες διαψεύδει ο δικηγόρος του εργοδότη, αναφέροντας ότι ο 22χρονος είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία και ότι ήταν κανονικά ασφαλισμένος.

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό στη βιομηχανική μονάδα ξέσπασε πυρκαγιά, που την κατέστρεψε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This