Σοκ στο Αγρίνιο: Αγοράκι κατάπιε φασόλι και έμεινε εγκεφαλικά νεκρό!

Σφήνωσε στο λαιμό του και υπέστη καρδιακή ανακοπή

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία με αγγελούδι 2,5 ετών που κατάπιε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης ένα φασόλι και μετά από μία μακρά περιπέτεια διαπιστώθηκε πως είναι εγκεφαλικά νεκρό. Συγκλονισμένο το Αγρίνιο από την είδηση του θανάτου του 2,5 ετών παιδιού, με τον διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων στο Ρίο της Πάτρας να περιγράφει τη μάχη του μικρού Γιώργου…

Οι γονείς δώρισαν τα όργανά του

Στα μαύρα το Αγρίνιο για τον αδικοχαμένο Γιώργο. Ένα παιδί 2,5 ετών που έχασε τη μάχη της ζωής του. Αιτία ένα φασόλι που κατάπιε την Τσικνοπέμπτη και του προκάλεσε σοβαρότατο τραυματισμό. Η κατάσταση του παιδιού επιδεινώθηκε, μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο, στο νοσοκομείο Παίδων στο Ρίο της Πάτρας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε. Το αγγελούδι, διαπιστώθηκε το πρωί πως ήταν εγκεφαλικά νεκρό και οι γονείς του, μέσα στον ανείπωτο πόνο τους, πήραν την απόφαση να δωρίσουν ζωτικά του όργανα.

Όλα ξεκίνησαν στο Αγρίνιο την Τσικνοπέμπτη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Το αγοράκι κατάπιε ένα φασόλι με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα. Το φασόλι σφήνωσε στο λαιμό του και το παιδί υπέστη καρδιακή ανακοπή. Στο νοσοκομείο του Αγρινίου, οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να το επαναφέρουν. Επιπλέον αφαίρεσαν το φασόλι από τον αεραγωγό του, αλλά η περιπέτεια δεν είχε τελειώσει.

Το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και συνέχισε τη νοσηλεία του, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This