Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο αποκλεισμός της Ρωσίας από την αγορά θα φέρει εκτίναξη των τιμών»

Must Read

Αναφορά στον τεράστιο αντίκτυπο που έχει ο πόλεμος ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία, στην χώρα μας έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο υπουργός έκανε σαφές πως οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες με απρόβλεπτο μέλλον, ενώ προειδοποίησε για εκτίναξη των τιμών σε καύσιμα και σιτάρι.

«Ο πλήρης αποκλεισμός της Ρωσίας από την αγορά της Ευρώπης αναφορικά με το πετρέλαιο αναμένεται να εκτινάξει τις τιμές σε πρωτόγνωρα επίπεδα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η Ευρώπη θα στηρίξει την ενεργειακή κρίση που μαστίζει και την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις της επίσημης εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, που έκανε λόγο για αντιρωσική πληροφοριακή εκστρατεία που εξαπολύθηκε στην Ελλάδα, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι η «αξιοπιστία της κυρίας είναι μηδέν».

Σχολιάζοντας, τέλος, το επεισόδιο για την Εθνική Λυρική Σκηνή είπε: «Θέλω να ενώσω τη φωνή μου με τους θεατές που αντέδρασαν, είναι ντροπή η αντίδραση του δήθεν καλλιτεχνικού χώρου της χώρας».

Δείτε όμως τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν απο λίγο καιρό για το ενδεχόμενο μια κυβέρνηση να κατέστρεφε τις σχέσεις μας με τη Ρωσία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This