Απόστολος Λύτρας: «Μάνος και Ρούλα θα βρεθούν αντιμέτωποι και γι’ αυτό παραιτήθηκα»

Πήρε την απόφαση όταν έμαθε ότι ο Μάνος διαφοροποιείται - Ψάχνει και μεγαλοδικηγόρο η Ρούλα;

Must Read

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος διετέλεσε για λίγο νομικός σύμβουλος του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και να γίνει ο τρίτος δικηγόρος (μετά τους Γιάννη Κόττα και Νίκο Ιωάννου) που φεύγει μετά την εμπλοκή του με το ζευγάρι.

Όπως είπε στον Alpha, με το που έμαθε πως ο Μάνος Δασκαλάκης διαφοροποιείται και του ανακοίνωσε πως δεν θα στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τη σύλληψή της για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης τους Τζωρτζίνας, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με την υπόθεση.

«…είναι αδίκημα να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από δύο ανθρώπους οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο. Άρα από τη στιγμή που ξέρω πράγματα δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω στοιχεία του ενός εις βάρος του άλλου. Το ξέρανε και οι δύο γιατί το είχαμε συζητήσει. Όταν λοιπόν πληροφορήθηκα από τον σύζυγό ότι δεν θα στηρίξει την Ρούλα, εγώ δήλωσα ότι παραιτούμαι», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν και για τους δύο γονείς στοιχεία πιθανόν επιβαρυντικά, κατά την άποψή τους.

https://youtu.be/U8WzL9tsCRc

Ο κ.Λύτρας ήταν αυτός που ενημέρωσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου πως ο σύζυγός της δεν πρόκειται να τη στηρίξει:

«Εγώ ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με την Ρούλα πριν συλληφθεί. Μίλησα μαζί της και της εξήγησα ότι ο σύζυγός της δεν θα την στηρίξει οπότε θα πρέπει να παραιτηθώ.  Εάν η κατάσταση που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα δεν αλλάξει, κάποια στιγμή η Ρούλα με τον Μάνο θα βρεθούν αντιμέτωποι. Αυτός είναι και ο λόγος που παραιτήθηκα. Δεν παραιτήθηκα φοβούμενος την κατάσταση, ούτε για κάτι άλλο… Είχα μιλήσει και με τον άλλο δικηγόρο για λογαριασμό του συζύγου. Αφού τους εκπροσωπούσα και τους δύο δεν μπορώ να μπω σε τέτοια διαδικασία. Θεωρώ ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι και γι αυτό παραιτήθηκα».

Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε και στην υπόθεση προτού αυτή πάρει την τροπή που πήρε μετά την αποκάλυψη της χορήγησης της κεταμίνης στη Τζωρτζίνα:

«Στο θέμα αυτό υπήρχαν σίγουρα πολλές δημοσιογραφικές υπερβολές. Το θέμα που απασχολούσε ήταν να δούμε αν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από αυτά που λέγανε μιλάγανε για ασφυξία. Εμείς είχαμε κάνει επαφές με διάφορους γιατρούς, είχαμε τον φάκελο του κοριτσιού στα χέρια μας και άλλα στοιχεία από τα οποία δεν προέκυπτε η ασφυξία. Δεν γνωρίζαμε για δηλητήρια κι ουσίες. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν όμως. Δεν περίμενα ότι θα βρεθεί κάποια ουσία. Τα επιχειρήματα ήταν πειστικά και από τις οικογένειες των δύο παιδιών. Αυτό που πρέπει να δούμε τώρα, είναι με ποιον τρόπο χορήγησε η Ρούλα, αυτή την ουσία».

Θέλει μεγαλοδικηγόρο η Ρούλα;

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά το επισκεπτήριο που δέχθηκε στη ΓΑΔΑ από τη μητέρα της και την αδελφή της Δήμητρα, τους ζήτησε δύο πράγματα.

Πρώτον, να συγκεντρώσουν στοιχεία για να αποδειχθεί η αθωότητά της και δεύτερον, να επικοινωνήσουν με πολύ γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών για να αναλάβει την υπόθεσή της.

Έτσι, ώστε τη Δευτέρα στην απολογία της στην Ανακρίτρια, να εμφανιστεί με δικηγορική τριάδα, τις δύο επιλογές της οικογένειάς της και τον έναν που διόρισε το κράτος.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This