Δίκη γνωστού ντράμερ: Στο Εφετείο η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος 6χρονης    

Άλλες πέντε γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του

Must Read

Δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ο πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος για την αποπλάνηση και τη σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού από την ηλικία των 6 έως των 8 ετών.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο κατηγορούμενος Γ.Γ. καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, τον Απρίλιο του 2019, κατά πλειοψηφία, σε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος καθώς το δικαστήριο του χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής που κατοικεί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η αποπλάνηση στο κορίτσι έγινε το 2011 στο εξοχικό του ντράμερ σε περιοχή της ανατολικής Αττικής. Η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, αναβλήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο οποίος μάλιστα έδωσε το «παρών» στη δικαστική αίθουσα με το δικαστήριο να δίνει μία σύντομη δικάσιμο για σήμερα.

Και άλλες καταγγελίες

Παράλληλα, πριν λίγα 24ωρα εις βάρος του γνωστού μουσικού ασκήθηκε και νέα κακουργηματική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του Γ.Γ. αφορούν πέντε κοπέλες τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013. Ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του, αλλά κυρίως σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως ορισμένες από τις καταγγέλλουσες.

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα σοκαριστικές καταγγελίες σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Πέντε μηνύσεις και μία καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών όταν ήταν ανήλικες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This