Αυτή είναι η δασκάλα που σκοτώθηκε στα Σύβοτα – Ξεσπά ο γιος της 

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε πτώση

Must Read

Δικαιοσύνη για τον θάνατο της μητέρας του ζητά ο γιος της 62χρονης Τζένης Κασαπιάν, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα στα Σύβοτα, μετά από δυστύχημα με αλεξίπτωτο θαλάσσης. 

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν το μπουρίνι έκοψε τον ιμάντα, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα. Μάλιστα, σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διεξήχθη στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ο θάνατός της 62χρονος δασκάλας που καταγόταν από την Κομοτηνή, οφείλεται σε πτώση.

Υπενθυμίζεται ότι ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τις συνθήκες του δυστυχήματος, διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα.

Ο γιος της μιλώντας στο Star, αναζητά ευθύνες και τονίζει ότι ο ίδιος επαγγελματίας θα ορίσει τι είναι σωστό και όχι ο πελάτης: «Mια χώρα που ζει από τον τουρισμό δε νοείται να ακούγεται από εδώ και από εκεί ότι σκοτώνονται άνθρωποι πάνω σε αλεξίπτωτα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να υπάρχει ένα απαγορευτικό κάθε φορά που υπάρχει πρόβλεψη μετεωρολογική για μπουρίνι. Δεν είναι δυνατόν ο καθένας για να βγάλει το μεροκάματο να βγαίνει σε συνθήκες που υπάρχει πρόβλεψη ότι θα υπάρχει μπουρίνι και αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν έχει σημασία ο πελάτης τι θα ζητήσει, ο επαγγελματίας είναι αυτός που θα ορίσει το τι είναι σωστό και τι όχι. Ο θάνατος της μητέρας μας δεν οφείλεται σε πνιγμό και αυτό νομίζω αρκεί προς το παρόν», ανέφερε ο γιος της 62χρονης.

«Ήθελα μόνο να τη σώσω» λέει ο χειριστής του σκάφους

Από πλευράς του, ο χειριστής του σκάφους υποστήριξε μιλώντας στο Star, ότι προσπάθησε να τη σώσει: «Μέχρι να φτάσει το αλεξίπτωτο από το σκάφος στα 30 μέτρα δεν είχε βάλει αέρα και έγινε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Την κυνηγούσα με το σκάφος, πήγαμε να πνιγούμε. Το σκάφος πήγε να το πάρει, από τύχη ζήσαμε. Έκανα ό,τι μπορούσα. Προσπαθούσα ασταμάτητα να τη σώσω μέχρι τέλους. Ήθελα μόνο να τη σώσω».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία, το θαλάσσιο αλεξίπτωτο απαγορεύεται όταν πνέουν άνεμοι πάνω από 5 μποφόρ, ενώ ο επαγγελματίας είναι υποχρεωμένος να ελέγχει τον ιμάντα πριν από κάθε έλξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποχή από το κακό

Για εμάς τους Ελληνες, που ανήκουμε στο πλήρωμα της ορθόδοξης χριστιανικής Εκκλησίας, η περίοδος που άρχισε χθες είναι εκείνη...

More Articles Like This