Γιατί ζήτησε από τον νοσοκόμο το κλειδί του δωματίου της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης

Τι είπε στην κατάθεσή του στις Αρχές

Must Read

Νέες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για την σοκαριστική υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και αφορούν στο διάστημα που η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Νοσηλευτής, που έχει καταθέσει στις Αρχές, αναφέρει ότι τότε ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτούσε επίμονα για κάτι συγκεκριμένο. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Δασκαλάκης τού ζήτησε κλειδί για να κλειδώσει το δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα. Και υποστήριξε ότι το κάνει για λόγους ασφαλείας, επειδή είχε σημειωθεί κλοπή στο νοσοκομείο.




«Εμένα ο πατέρας ήταν αυτός που ζήτησε το κλειδί για να κλειδώσουν την πόρτα του δωματίου, όταν έπρεπε να μεταφερθεί για εξετάσεις η Τζωρτζίνα. Όταν ζήτησα τον λόγο που ήθελε το κλειδί κτλ, είπε “ακούσαμε ότι κάτι έχει συμβεί δίπλα”», δήλωσε ο νοσηλευτής.

Και πως την επόμενη μέρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου έφευγε και ο νοσηλευτής της είπε «μην ξεχάσετε να κλειδώνετε», του απάντησε «αφού έχετε κάμερες, γιατί πρέπει να κλειδώνουμε;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This