Η περίεργη δημόσια έκκληση του Δημήτρη Σούρα στον πατέρα Αντώνιο…

«Επειδή μου ήρθε το μήνυμα κι επειδή ξέρω πού είναι αυτή τη στιγμή...»

Must Read

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα σοκαριστικά «χτυπήματα» στην ελληνική κοινωνία, που αδυνατεί να πιστέψει τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε υποθέσεις κακοποίησης παιδιών.

Η σωρεία των καταγγελιών για τις συνθήκες διαβίωσης, την κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», που υποβλήθηκαν στον Συνήγορο του Πολίτη, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις αλλά και παγωμάρα στους πολίτες.

Διαβάστε ακόμη: H Εισαγγελέας Ανηλίκων «μπήκε» στην «Κιβωτό του Κόσμου» – «Ο πατέρας Αντώνιος τα γνωρίζει όλα» λένε παιδιά 

Για την σοβαρή αυτή εξέλιξη μίλησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα. Και ενώ ανέλυσε τις προεκτάσεις της υπόθεσης, στη συνέχεια η δημόσια έκκλησή του προς τον πατέρα Αντώνιο δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Και αυτό γιατί προέκυψε μετά από μήνυμα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο.

«Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα θέματα, το πρώτο είναι ότι μιλάμε για παιδιά. Αυτό είναι το σημαντικότερο, δεν είμαστε εδώ για ενήλικες, αλλά για παιδιά. Το δεύτερο είναι ότι μιλάμε για βία, η βία είναι ψυχολογική, είναι σωματική, είναι σεξουαλική. Το τρίτο το οποίο δεν το λέει κανένας, είναι τα επιδόματα… Θέλω να σταθούμε στην όλη δομή γιατί αυτή η δομή καλυπτόταν από όλες τις κυβερνήσεις», τόνισε ο Δημήτρης Σούρας.

Και στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι: «Εγώ προσωπικά ξέρω το όνομα του στελέχους. Ξέρω το όνομα του στελέχους. Δεν είναι υπάλληλος, είναι κορυφαίο στέλεχος, αυτό το όνομα που λέγεται. Τον κατονομάζει φυσικά ο νεαρός».

Αμέσως μόλις έλαβε το μήνυμα στο κινητό του, ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρθηκε στον πατέρα Αντώνιο, καλώντας τον να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο: «Έχω ένα μήνυμα και θέλω να πω κάτι. Κάτι γίνεται αυτή τη στιγμή που εμείς μιλάμε εδώ με τον Πατέρα Αντώνιο. Δεν θα πω τι γίνεται, μου το έστειλαν σε μήνυμα, εγώ δεν ξέρω, δεν παρακολουθώ. Πατέρα Αντώνιε θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω μαζί σου. Πάρα πολύ να μιλήσω μαζί σου. Όχι σαν ψυχίατρος, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω μαζί σου. Όχι με link, να μιλήσω μαζί σου κανονικά, ενώπιος ενωπίω… Καλημέρα.

Δεν τον έχω γνωρίσει τον Πατέρα Αντώνιο, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά. Γι’ αυτό, λοιπόν, του κάνω την πρόσκληση ξεκάθαρη, μέσα από την τηλεόραση. Επειδή μου ήρθε το μήνυμα κι επειδή ξέρω πού είναι αυτή τη στιγμή, επαναλαμβάνω: Θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω μαζί σου, πάρα πολύ. Δεν σε κατηγορώ, δεν λέω εντελώς τίποτα, λέω μόνο ότι θα ήθελα πολύ να μιλήσω μαζί σου. Αν έχεις τελειώσει και αν με ακούς, κάνε μου ένα τηλεφώνημα, το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό σε όλους. Να βρεθούμε και να συζητήσουμε. Ξέρεις κάτι πατέρα Αντώνιε; Μιλάμε για παιδιά. Δεν σε κατηγορώ, δεν έχω το δικαίωμα, αλλά μιλάμε για παιδιά. Τηλεφώνησέ μου, όχι με link, αλλά δια ζώσης».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This