Super γάμος για τον γιο του καπετάν Οικονόμου

Τα κουφέτα στο Π. Ψυχικό και η γαμήλια δεξίωση στον πύργο Βασιλίσσης, στο Ιλιον

Must Read

Ενας αριστοκρατικός γάμος, με πολλή αγάπη, πολυτέλεια αλλά χωρίς ίχνος show off, ένωσε δύο νέα και ταιριαστά παιδιά της αθηναϊκής high society το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 26 Νοεμβρίου.

Ο λόγος για τον νεαρό Φίλιππο Οικονόμου, γιο του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου και της ταλαντούχας κυρίας της φωτογραφικής τέχνης Λίζυς Μανωλά, με την καλλονή Στεφανία Βερριοπούλου, κόρη παλιάς οικογένειας του Παλαιού Ψυχικού, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελβετία.

Σε κλειστό κύκλο

Το μυστήριο τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια, στον Αγιο Δημήτριο Παλαιού Ψυχικού, όπου τα λευκά τριαντάφυλλα, οι ορχιδέες, οι παιώνιες μαζί με το άφθονο ρύζι, που πέταξαν οι συγγενείς και οι κολλητοί φίλοι των νεονύμφων, έκαναν το σκηνικό μοναδικό. Την παράσταση όμως έκλεψαν οι νεόνυμφοι – η καλλονή νύφη με το μοναδικό έργο τέχνης νυφικό της και ο ευτυχισμένος γαμπρός με το σμόκιν του. Ολα έφεραν το γούστο και την υπογραφή της μητέρας του γαμπρού Λίζυς Μανωλά, συντρόφου του γνωστού επιχειρηματία Αλέξη Σγουμπόπουλου και πρώην συζύγου του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου.

Μετά τον κλειστό γάμο ακολούθησε γαμήλιο dinner party, σε ένα ονειρικό σκηνικό, στο κτήμα του ιστορικού Πύργου Βασιλίσσης, στο Ιλιον. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του λευκού χρώματος, καθώς παντού κυριαρχούσαν οι μπεζ συνθέσεις, από τα χρυσάνθεμα και τα λουλούδια ως το μοναδικό art de la table, με τα μπεζ τραπεζομάντιλα και τα κηροπήγια. Πρόκειται για τον πύργο της βασίλισσας Αμαλίας, έκτασης 2.500 στρεμμάτων, που αργότερα πέρασε στην οικογένεια Σερπιέρη, αλλά η τεράστια έκταση του κτήματος αποτελεί σήμερα το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης». Στο γαμήλιο πάρτι την τιμητική της είχε η νεολαία, καθώς οι νεόνυμφοι που ζουν μεταξύ Αθήνας, Νέας Υόρκης και Ελβετίας είχαν καλέσει στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους φίλους και συμφοιτητές τους από όλο τον κόσμο.

Την παράσταση έκλεψαν η σχεδιάστρια κοσμημάτων Λυδία Οικονόμου με τον σύζυγό της, ο επιχειρηματίας Ηλίας Τσουρεκάς και ο Ηλίας Σάρρας. Ο γαμπρός διαπρέπει στον τομέα της πληροφορικής, ενώ η νύφη ασχολείται με το ντιζάιν και τη γραφιστική. Ο Φίλιππος και η Στεφανία, μάλιστα, έκαναν και μία μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς, προσφέροντας όλα τα δώρα του γάμου τους στο φιλανθρωπικό σωματείο «Οι φίλοι του παιδιού», που στηρίζει η Λίζυ Μανωλά.

Λίζυ Μανωλά

Για την ιστορία, ο πετυχημένος Ελληνας πλοιοκτήτης και πατέρας του γαμπρού Γιώργος Οικονόμου τα τελευταία χρόνια ζει σε πελάγη ευτυχίας με τη νεότατη σύντροφό του Κυβέλη Μελετοπούλου και τα παιδιά τους, έχει στο ενεργητικό του δύο πρώην γάμους με τη Ρίκα Βοσνιάδη και τη Λίζυ Μανωλά, μητέρα του νιόπαντρου Φίλιππου, ενώ για πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με τη γνωστή σκηνοθέτιδα Αντζελα Ισμαήλου.

Γιώργος Οικονόμου

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This