Να απομακρυνθεί από το «Αττικόν» ο Φίλιππος Ντόβας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης, ζητά η ΠΟΕΔΗΝ

«Δεν μπορεί να εργάζεται με την κατηγορία ως βιαστής» λέει ο Γιαννάκος

Must Read

Την άμεση απομάκρυνση του Φίλιππου Ντόβα από το νοσοκομείο «Αττικόν», που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό ζήτησε με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, Μιχάλη Γιαννάκο, ο πρώην διαιτητής εργάζεται στο νοσοκομείο «Αττικόν και αυτή την περίοδο έχει λάβει άδεια».

«Δυστυχώς έχουμε και δεύτερο υγειονομικό που εργάζεται σε νοσοκομείο και κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης» είπε ο κ. Γιαννάκος, αναφερόμενος και στον 36χρονο που εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά και βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος.

«Πρόκειται για τον πρώην Διαιτητή, πολιτικό, ο οποίος εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος στη γραμματεία του ακτινοθεραπευτικού τμήματος του Αττικού νοσοκομείου» σημείωσε και πρόσθεσε: «Είναι συμβασιούχος εργαζόμενος μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών. Η μακροχρόνια ανεργία των εν λόγω υπαλλήλων πιστοποιείται από τον ΟΑΕΔ που αναλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος της μισθοδοσίας τους» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως τόνισε ο κ. Γιαννάκος «κακώς βρίσκεται σε άδεια. Θα πρέπει σήμερα να διακοπεί η σύμβαση του με το νοσοκομείο σε συνεννόηση με τον ΟΑΕΔ. Δεν μπορεί να εργάζεται με την κατηγορία ως βιαστής. Εάν αποδειχθεί η αθωότητά του να γυρίσει πίσω στη δουλειά του» είπε και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε μεταξύ μας εργαζόμενους που επικρέμονται κτηνώδεις κατηγορίες για βιασμό».

Τι δήλωσε ο ίδιος στο Open





Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος Ντόβας, οδοντοτεχνίτης, πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου και υποψήφιος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, είναι ένα από τα πρόσωπα που αναγνώρισε η 12χρονη στις καταθέσεις της. Ο ίδιος μίλησε χθες επώνυμα στην εκπομπή του Οpen «H Δίκη» και παραδέχτηκε ότι ήξερε την 12χρονη και την οικογένειά της επειδή ήταν γείτονές του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έδινε στην ανήλικη χαρτζιλίκι λίγα ευρώ και στο παρελθόν είχε δώσει 20 ευρώ στη μητέρα της που του είχε ζητήσει χρήματα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, έλεγε στη μικρή να είναι προσεκτική και την συμβούλευε. 

«Ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλιστα προεκλογικά εμένα με βάζει σε υποψίες δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω» ανέφερε , ενώ για τον Ηλία Μίχο δήλωσε: «έχω να του μιλήσω από το 2019 όταν δεν μου φέρθηκε όπως έπρεπε στον προεκλογικό μου αγώνα».

Δείτε επίσης:

Όσα είπε ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This