Έβαλαν τουλέτα με πληρωμή και σιδερένια μπάρα μέσα σε εκκλησία στην Πάτρα

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει στους Πατρινούς η τοποθέτηση τουαλέτας επί πληρωμή μέσα σε ιερό ναό.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στην είσοδο των τουαλετών του Ναού Αγίου Ανδρέου, τοποθετήθηκε ειδική περιστρεφόμενη μπάρα (όπως αυτές που συναντάμε στο Μετρό) και για να περάσει κάποιος πρέπει να πληρώσει 0,50 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το γεγονός έχει προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις σε πολίτες, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι «εξευρωπαϊστήκαμε» καθώς τέτοια συστήματα συναντά κανείς σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο ψάλτης, Σπύρος Σκιαδαρέσης αναφέρει ότι είναι λογικό να πληρώνει κανείς για την τουαλέτα αφού για την καθαριότητα υπάρχει καθαρίστρια, την οποία πληρώνει ο ναός. Όπως λέει μάλιστα η τουαλέτα είναι ανοιχτή συνεχώς και…  «αστράφτει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This