Τέσσερις τσάκισαν στο ξύλο 17χρονο στη Λαμία!

Τον έστειλαν στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη

Must Read

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας κατέληξε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας ένας 17χρονος, τον οποίο ξυλοκόπησαν άγρια τέσσερα άτομα.

Ο ανήλικος δέχτηκε επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη του και να έχει σημάδια και κατάγματα.

Μετά τον ξυλοδαρμό, τον εγκατέλειψαν και ο 17χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία. Μόλις έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, τους έδειξε προς τα που πήγαν οι δράστες και τους περιέγραψε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, έγιναν τέσσερις προσαγωγές και στο αστυνομικό τμήμα ο 17χρονος αναγνώρισε τους δύο από τους τέσσερις που του επιτέθηκαν, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο 20χρονους, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This