Καταγγελία γιατρών: «Μπράβοι» βουλευτών της ΝΔ επιτέθηκαν σε καρκινοπαθείς!

Σοκάρει η καταγγελία των νοσοκομειακών γιατρών για όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο Μεταξά

Must Read

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών ότι μπράβοι των βουλευτών της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου και Γιάννη Τραγάκη επιτέθηκαν σε καρκινοπαθείς που διαμαρτυρήθηκαν για το χάος στο νοσοκομείο Μεταξά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ , άνδρες της ασφάλειας των βουλευτών επιτέθηκε στους ασθενείς, «επειδή στο πλαίσιο φιέστας που είχε στήσει η διοίκηση στο αμφιθέατρο του κτιρίου προσπάθησαν να αναδείξουν τη διαλυτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο» και να να καταγγείλουν ότι την ίδια ώρα, «στο υπόγειο καρδιοχτυπούσαν περιμένοντας να αποκατασταθεί βλάβη του μηχανήματος ακτινοθεραπείας, τρίτη κατά σειρά φορά μέσα σε 10 μέρες».

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Όπως καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, «ένας από τους φουσκωτούς άρπαξε μία ασθενή με βία από τα μπράτσα και με δυνατές σπρωξιές, με τη βοήθεια άλλων τεσσάρων, την πέταξαν έξω από το αμφιθέατρο και την κρατούσαν εγκλωβισμένη για να την παραδώσουν στην αστυνομία, όπως έλεγαν. Όσο για τους βουλευτές, τόσο της ΝΔ όσο και υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ αλλά και του κλήρου, αυτοί έμειναν άπραγοι μπροστά στην κτηνωδία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ:

«Η Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την άθλια τραμπούκικη επίθεση των θρασύδειλων μπράβων των βουλευτών της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου και Γιάννη Τραγάκη σε βάρος καρκινοπαθών ασθενών του νοσοκομείου Μεταξά, επειδή στο πλαίσιο φιέστας που είχε στήσει η διοίκηση στο αμφιθέατρο του κτιρίου προσπάθησαν να αναδείξουν τη διαλυτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα ένας από τους φουσκωτούς άρπαξε μία ασθενή με βία από τα μπράτσα και με δυνατές σπρωξιές, με τη βοήθεια άλλων τεσσάρων, την πέταξαν έξω από το αμφιθέατρο και την κρατούσαν εγκλωβισμένη για να την παραδώσουν στην αστυνομία, όπως έλεγαν.

Όσο για τους βουλευτές, τόσο της ΝΔ όσο και υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ αλλά και του κλήρου, αυτοί έμειναν άπραγοι μπροστά στην κτηνωδία!

Οι καρκινοπαθείς πήγαν να καταγγείλουν ότι την ίδια ώρα που ήταν σε εξέλιξη η φιέστα, παρουσία του Μητροπολίτη Πειραιά, βουλευτών και υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στο υπόγειο καρδιοχτυπούσαν περιμένοντας να αποκατασταθεί βλάβη του μηχανήματος ακτινοθεραπείας, τρίτη κατά σειρά μέσα σε 10 μέρες.

Είναι αδίστακτοι! Δε ντράπηκαν να τα βάλουν με ασθενείς που αναμετρώνται καθημερινά όχι μόνο με τον καρκίνο αλλά και τις τραγικές ελλείψεις του εμπορευματοποιημένου δημόσιου συστήματος υγείας, επειδή τους χάλασαν τη μόστρα.

Κάνουν τις πλάτες στα παράσιτα των ιδιωτικών ομίλων της υγείας που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τα βάζουν με ασθενείς. Ντροπή.

Το περιστατικό είναι μία επιπλέον απόδειξη της βαρβαρότητας ενός σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που δε διστάζει μπροστά σε τίποτα για να ικανοποιήσει τις ορέξεις και τα κέρδη των λίγων.

Αν νομίζουν ότι με τέτοιες αθλιότητες θα φιμώσουν ασθενείς και υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά μάχη μέσα και έξω από τα νοσοκομεία για να νικήσει η ζωή είναι βαθιά γελασμένοι!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This