Πανελλήνιο ρεκόρ ταχύτητας «παρέμβασης» της δικαιοσύνης!

Κατέρριψαν ακόμα και το προηγούμενο ρεκόρ για τις κατασχέσεις από τα funds

Must Read

Η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο Άρειος Πάγος υπέρ Μαρινάκη αποτελεί ένα δυσθεώρητο ρεκόρ το οποίο δεν πρόκειται να καταρριφθεί. Θα μείνει σφυρηλατημένο μέσα στους αιώνες ως «κατακλείδα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για να θυμίζει στις επόμενες γενιές Ελλήνων της αιτίες της «βαριάς κληρονομιάς» που θα παραλάβουν. Μέρος αυτής της κληρονομιάς, τα 400 δις χρέος, το οποίο «κλείδωσε» από το προηγούμενο ρεκόρ ταχύτητας που κατεγράφη στους διαδρόμους του Μέλαθρου, αναφορικά με την απόφαση για τις κατασχέσεις από funds.

Την ώρα λοιπόν που η κοινωνία συγκλονίζεται από τις τρομερές καταγγελίες του τέως αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερίκου για την απόπειρα δωροδοκίας του από ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα, χωρίς να έχει κινηθεί ούτε στυλό στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, κάποιος ακάματος λειτουργός της δικαιοσύνης κινήθηκε γρηγορότερα και από τον Λούκυ Λουκ, χρονιάρες μέρες μάλιστα, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα…

Μέσα σε δυο μέρες, την Μεγάλη Τετάρτη συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος έβγαλε απόφαση να ξαναγίνει η δίκη Μαρινάκη κατά δημοσιογράφου και του SDNA.gr από την αρχή στο Εφετείο!

Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες για το απίστευτο ρεκόρ της ελληνικής δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This